Έφηβος σκότωσε 16χρονη επειδή δεν δέχτηκε να την συνοδέψει στο χορό του σχολείου

Έφηβος σκότωσε 16χρονη επειδή δεν δέχτηκε να την συνοδέψει στο χορό του σχολείου

Την πέταξε από τις σκάλες του σχολείου τους και την αποτελείωσε καρφώνοντας της ένα μαχαίρι στο λαιμό

Έφηβος σκότωσε 16χρονη επειδή δεν δέχτηκε να την συνοδέψει στο χορό του σχολείου
Ένας έφηβος σκότωσε σήμερα (25/4) μια 16χρονη μαθήτρια έξω από ένα γυμνάσιο του Κονέκτικατ, αφότου εκείνη αρνήθηκε την πρόσκληση του να τον συνοδεύσει στο χορό του σχολείου, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Η δολοφονική αυτή επίθεση προήθλε όταν ο επίσης 16χρονος (τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία) έσπρωξε την Μάρεν Σάντσεζ από τις σκάλες του σχολείου. Όταν την πλησίασε και διαπίστωσε οτί εκείνη ακόμα αναπνεέι, την αποτελείωσε καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της.

Η τοπική αστυνομία δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει άμεσα το περιστατικό, αλλά ανακοίνωσε ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε στο  Νοσοκομείο Bridgeport, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Κλείσιμο
«Υπήρχε αίμα στο λαιμό της. Ήταν φοβερό  και φρικτό αυτό που είδα», δήλωσε ο Σαμ Γκαρσία ένας συμμαθητής της άτυχης Σάντσεζ στο σχολείο που βρίσκεται περίπου 10 χλμ νοτιοδυτικά από την περιοχή του «New Haven».

Ο διευθυντής του σχολείου διέταξε το κλείδωμα του σχολείου και αποφάσισε να μην απομακρυνθεί κανένας μαθητής μέχρι να έρθει η αστυνομία. 

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και μαθητές με προσωπικό αποχώρησαν από το σχολείο λίγο μετά τις 9 το πρωί.


Friends say a 16-year-old girl was stabbed in the neck at Jonathan Law High School because she turned down a teen boy’s invite to junior prom.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης