Μαλαισία: «Τα γυρίζει» για τη μοιραία πτήση ο πρωθυπουργός;

Μαλαισία: «Τα γυρίζει» για τη μοιραία πτήση ο πρωθυπουργός;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η έκθεση έχει ήδη αποσταλεί στη Διεθνή Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), τον Οργανισμό του ΟΗΕ για την παγκόσμια αεροπορία, αλλά δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα - Συγγενείς μιλούν απλά για «πολιτικούς ελιγμούς»

ΗΠΑ: Ενισχύουν τη δύναμη της αμερικανικής πρεσβείας στην Καμπούλ
Μαλαισία: «Τα γυρίζει» για τη μοιραία πτήση ο πρωθυπουργός;
Απροσδόκητη τροπή φαίνεται να παίρνουν οι έρευνες για το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών, καθώς το CNN μετέδωσε δήλωση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να δεχθεί ότι το αεροπλάνο και οι επιβάτες έχουν χαθεί, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξουν αδιάσειστα στοιχεία για να υποστηριχτεί κάτι τέτοιο.

Αντιμετωπίζοντας την οργή των συγγενών των επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines MH370 ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας δήλωσε την Πέμπτη ότι την επόμενη εβδομάδα θα δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση σχετικά με την εξαφάνιση του Boeing.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το λόγο που η σχετική έκθεση καθυστέρησε τόσο πολύ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η έκθεση έχει ήδη αποσταλεί στη Διεθνή Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), τον Οργανισμό του ΟΗΕ για την παγκόσμια αεροπορία, αλλά δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον κ. Ραζάκ που τον προηγούμενο μήνα είχε βγει δημοσίως για να ανακοινώσει πως το αεροσκάφος συνετρίβη και πως και οι 239 επιβάτες είναι νεκροί.

Συγγενείς των επιβατών ωστόσο, κατηγορούν την κυβέρνηση για «πολιτικούς ελιγμούς» που αποσκοπούν στο να αποδοθεί κάπου αλλού η ευθύνη.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης