Η Μισέλ Ομπάμα κοντά στα παιδιά των εργαζομένων του Λευκού Οίκου

Η Μισέλ Ομπάμα κοντά στα παιδιά των εργαζομένων του Λευκού Οίκου

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών κάλεσε τους λιλιπούτειους φίλους της, τουλάχιστον 150 παιδιά, και τους μίλησε για το βαρύ τίμημα που φέρουν οι σκληρές επαγγελματικών υποχρεώσεις των γονιών τους

Η Μισέλ Ομπάμα κοντά στα παιδιά των εργαζομένων του Λευκού Οίκου
Αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων στο Λευκό Οίκο ήταν η σημερινή, με την Μισέλ Ομπάμα να έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή σε αυτή τη δράση που ονομάζεται «Take Our Daughters and Sons to Work Day» (Ας πάρουμε στο γραφείο τα παιδιά μας). 

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε τους λιλιπούτειους φίλους της, τουλάχιστον 150 παιδιά, και τους μίλησε για το βαρύ τίμημα που φέρουν οι σκληρές επαγγελματικών υποχρεώσεις των γονιών τους, γεγονός που μεταφράζεται σε πολύωρη απουσία από το σπίτι. 

«Όλοι γνωρίζουμε πόσα πράγματα θυσιάζετε, λόγω του ότι οι γονείς σας εργάζονται πάρα πολλές ώρες», τόνισε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στη συνάντηση, μιλώντας στα παιδιά για τα οφέλη της άσκησης και της σωστής διατροφής. 

Στη συνέχεια, τα παιδιά έπαιξαν το ρόλο του δημοσιογράφου, κάνοντας διάφορες ερωτήσεις στην κυρία Ομπάμα. Η ίδια απάντησε με χαρά σε όλες, σημειώνοντας ότι το αγαπημένο της χρώμα είναι το μωβ, ενώ δήλωσε ότι αγαπημένος της προορισμός είναι η Ρώμη. 

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι Αμερικανοί πολίτες που διάβασαν την είδηση και σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι η
Κλείσιμο
 πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών νοιάζεται μόνο για τα παιδιά των «εκλεκτών» της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης