Τσαμπουκάς Κλούνεϊ για τα... μάτια του Ομπάμα

Τσαμπουκάς Κλούνεϊ για τα... μάτια του Ομπάμα

Ο διάσημος ηθοποιός υπερασπίστηκε τον αμερικανό πρόεδρο όταν ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων τον αποκάλεσε μ...κα

Τσαμπουκάς Κλούνεϊ για τα... μάτια του Ομπάμα
Εκτός εαυτού φέρεται να βγήκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ όταν σε διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων, Στιβ Γουίν, ο τελευταίος αποκάλεσε «μ...κα» τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Του είπα ότι ο πρόεδρος είναι φίλος μου και μετά μου ξαναείπε "ο φίλος σου είναι μ...ας". Τότε σηκώθηκα όρθιος και του είπα ότι ΕΣΥ είσαι "μ...ας" και δεν πρόκειται να κάτσω ούτε στιγμή στο τραπέζι μαζί σου» περιέγραψε το σκηνικό ο Κλούνεϊ.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τα φίλα αισθήματα που διατηρεί για τον πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς τον Μάιο του 2012 διοργάνωσε ένα γεύμα με εισιτήριο 40.000 δολαρίων προκειμένου να στηρίξει τον φίλο του.

«Στη συνέχεια έφυγα. Προφανώς ανταλλάξαμε και άλλα "γαλλικά". Δεν είχε να κάνει με την πολιτική αλλά με τον χαρακτήρα» συμπλήρωσε ο Κλούνεϊ.

Από την πλευρά του ο Γουίν δίνει διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός τα είχε «τσούξει». «Όταν πίνει πιστεύει ότι είναι κοντινός φίλος του Προέδρου» δήλωσε ο Γουίν. «Σηκώθηκε, είπε ότι δεν θέλει να ακούει άλλο αυτά τα πράγματα. Ο μοναδικός που ενοχλήθηκε ήταν αυτός και στη συνέχεια πήγε σε άλλο μπαρ» συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης