Ινδία: Ήταν ζευγάρι στο Facebook, μόλις τη γνώρισε τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

Ινδία: Ήταν ζευγάρι στο Facebook, μόλις τη γνώρισε τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

Όταν μετά από τρία χρόνια οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν και πλέον η 45χρονη Τζιότι δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι 21 ενώ αποκάλυψε στον Βίνετ ότι είναι παντρεμένη με τρία παιδιά

Ινδία: Ήταν ζευγάρι στο Facebook, μόλις τη γνώρισε τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε
Μπορεί να ήταν... διαδικτυακό ζευγάρι για τρία συναπτά έτη, ωστόσο, μόλις τη γνώρισε από κοντά τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε. Ο λόγος για τους Ινδούς Βίνετ Σινγκ και Τζιότι Κορί.

Αιτία για το φονικό στάθηκαν τα ψέματα της Τζιότι, αφού έλεγε στο «σύντροφό» της πως είναι 21 ετών και... ανύπαντρη. Δύο ψέματα που στάθηκαν μοιραία για τη ζωή της, αφού ο Βίνετ αποφάσισε, όταν συναντήθηκαν από κοντά και του αποκάλυψε την αλήθεια, να τη σκοτώσει.

Όπως είναι προφανές, όσο η σχέση παρέμενε διαδικτυακή ο Βινέτ δεν μπορούσε να γνωρίζει την αλήθεια... Όμως μετά από τρία χρόνια οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν και πλέον η 45χρονη Τζιότι δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι 21 ενώ αποκάλυψε στον Βίνετ ότι είναι παντρεμένη με τρία παιδιά.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η ίδια χρησιμοποιούσε πλαστές φωτογραφίες στο Facebook για να ξεγελά τον 22χρονο Βίνετ.

Ο Βίνετ δεν άντεξε τις αποκαλύψεις, πυροβόλησε και σκότωσε την Τζιότι, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν σε ένα γραφικό μέρος, με καταρράκτες, ενώ την ίδια στιγμή που ξεκίνησε να ζητεί βοήθεια από τους περαστικούς, έστρεψε το όπλο στον εαυτό και πάτησε τη σκανδάλη.

Η Τζιότι έπεσε ακαριαία νεκρή. Ο Βίνετ, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, παραληρούσε λέγοντας ότι μια παντρεμένη τον εξαπάτησε, ενώ λίγο αργότερα και ο ίδιος κατέληξε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γονείς του 22χρονου νόμιζαν ότι είχε πάει στο Δελχί για να βρει δουλειά ενώ η 45χρονη είπε στην οικογένεια της ότι θα πήγαινε στη μητέρα της. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο σύζυγος και τα παιδιά της Τζιότι δεν γνώριζαν τίποτα για την διαδικτυακή σχέση. 

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης