Επανασύνδεση Ολάντ-Τριερβελέρ;

Επανασύνδεση Ολάντ-Τριερβελέρ;

Αποκαλυπτικό βιβλίο απειλεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό μέλλον του Γάλλου προέδρου

Επανασύνδεση Ολάντ-Τριερβελέρ;
Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του....

Ο τίτλος του βιβλίου που φέρει την υπογραφή της Ελίζ Καρλέν, δημοσιογράφου του περιοδικού "L' Express"  ξεγυμνώνει τον Γάλλο πρόεδρο δίνοντας στους αναγνώστες μία γεύση από την άστατη  προσωπική ζωή του ένοικου των Ηλυσίων που απειλεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό του μέλλον. 



Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης ότι ο άχρωμος, άνευρος και άγευστος πρόεδρος της Γαλλίας που μέσα σε δύο χρόνια έγινε ο "playboy" των Ηλυσίων, έκανε στα μέσα Μαρτίου στενό... μαρκάρισμα στην γυναίκα που απάτησε, την Βαλερί Τριερβελέρ, λίγες ώρες μετά τον χωρισμό του - αν πράγματι είχε σχέση - με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ. Με τρυφερά SMS και λουλούδια προσπάθησε να πείσει το "ροτβάιλερ " των Ηλυσίων να επιστρέψει στην αγκαλιά του. Στόχος του ήταν να της ζητήσει άφεση αμαρτιών μετά τον εξευτελισμό που υπέστη όταν το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" αποκάλυψε πρώτο την ανάρμοστη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό προκαλώντας πολιτικό σεισμό στη χώρα.  
Κλείσιμο

«Σε μία γιορτή που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα, ο Ολάντ παρακολουθούσε από απόσταση την Βαλερί, για να μην γίνει στόχος, της έστελνε, όμως, συνεχώς γραπτά μηνύματα με περιεχόμενο: "Είσαι μία χαρά. Θα είσαι πάντα η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας», γράφει σε μία από τις σελίδες του το βιβλίο που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές που θα αποτελέσουν  βαρόμετρο για τον Γάλλο πρόεδρο.  

«Όσοι πήραν είδηση το επίμονο φλερτ του Ολάντ προς την πρώην ερωμένη του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δημοσιογράφος του "Paris Match", μπορεί να έχασε τη μάχη, κέρδισε όμως τον πόλεμο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βιβλίο. 
 
Ο Φρανσουά Ολάντ δεν αντέχει την ζωή του εργένη. Ανέκαθεν είχε στο πλάι του μία γυναίκα. Οσο κι αν τον συμβουλεύουν οι επικοινωνιολόγοι του ότι, για το καλό του,  θα πρέπει να μείνει στα Ηλύσια χωρίς "πρώτη κυρία". Ο ίδιος, όμως, δεν αντέχει τη μοναξιά. Δεν θέλει όμως γκρίνιες και νεύρα. Θέλει μία σχέση με τη Βαλερί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς εκρήξεις θυμού. Όπως ήταν όλα προτού διαβεί μαζί της το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων. «Θα ξανανάψει άραγε η φλόγα του έρωτά τους;», αναρωτιέται το περιοδικό Closer, το οποίο είχε γράψει στην ιστοσελίδα του ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο παράνομος δεσμός Ολάντ - Γκαγέ έλαβε τέλος στις αρχές Μαρτίου.  Πάντως, και το καθεστώς του εργένη δεν απέδωσε καρπούς στην λαοφιλία του Ολάντ. Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου παραμένει στο ναδίρ.  

«Ο Ολάντ πρόδωσε τους Γάλλους, ο Φρανσουά τον εαυτό του», επισημαίνει η Γαλλίδα δημοσιογράφος Ελίζ Καρλέν, εξάπτοντας το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον Ολάντ και τις γυναίκες της ζωής του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης