Απίστευτη ξενάγηση στο σπίτι του Ουκρανού πρωθυπουργού!

Απίστευτη ξενάγηση στο σπίτι του Ουκρανού πρωθυπουργού!

Δείτε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος του Αρσένι Γιατσενιούκ - Το σαλόνι, η κουζίνα, οι κρεβατοκάμαρες, ακόμα και το μπάνιο και το εσωτερικό του ψυγείου δείχνει στην κάμερα ο ίδιος

Απίστευτη ξενάγηση στο σπίτι του Ουκρανού πρωθυπουργού!
Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να βλέπει όλος ο κόσμος το εσωτερικό του σπιτιού ενός εν ενεργεία πρωθυπουργού, πόσο μάλλον όταν την... ιδιότυπη ξενάγηση στην κάμερα, την κάνει ο ίδιος!

Κι όμως, συνέβη και μάλιστα από τον Αρσένι Γιατσενιούκ, τον μεταβατικό πρωθυπουργό της Ουκρανίας - η οποία, παρεπιπτόντως, συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο «καυτά» σημεία του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Φαίνεται πάντως πως οι ταραχές στα ανατολικά της χώρας δεν εμπόδισαν τον Γιατσενιούκ να ξεναγήσει την τηλεοπτική κάμερα σε όλους τους χώρους του σπιτιού του - ακόμα και στους πιο... προσωπικούς.

Σε ρόλο έμπειρου ρεπόρτερ και με το χαμόγελο στα χείλη, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας διασχίζει μέσα σε 3 λεπτά σχεδόν το διαμέρισμα, όπου δεν παρατηρούνται βέβαια οι υπερπολυτέλειες που είχε ο Γιαννουκόβιτς στις επαύλεις του, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και «ταπεινό».  Οδηγεί λοιπόν την κάμερα, από το μπάνιο στο σαλόνι, στις κρεβατοκάμαρες, στην σύγχρονη κουζίνα του σπιτιού και από εκεί στην έξοδο, εξηγώντας παράλληλα τι βλέπει το κοινό.

Κλείσιμο
Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, είναι οι λεπτομέρειες: Η κάμερα «ζουμάρει» στην τουαλέτα του μπάνιου, στην σημαία της Ουκρανίας με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, στην κόρη του Γιατσενιούκ που κάθεται στον καναπέ με μια λούτρινη φώκια στην αγκαλιά, αλλά ακόμα και στο... περιεχόμενο του ψυγείου του σπιτιού!

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης