Κιμ Γιονγκ Ουν: «Εξαφάνισε» τη θεία του από ντοκιμαντέρ - Φόβοι πως έχει δώσει εντολή να την εκτελέσουν!

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Εξαφάνισε» τη θεία του από ντοκιμαντέρ - Φόβοι πως έχει δώσει εντολή να την εκτελέσουν!

Στο αρχικό video εμφανίζεται κοντά στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και τη σύζυγό του αλλά στη δεύτερη προβολή, δεν υπάρχει πουθενά - Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε τον Ιανουάριο

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Εξαφάνισε» τη θεία του από ντοκιμαντέρ - Φόβοι πως έχει δώσει εντολή να την εκτελέσουν!
Όταν εκτελέστηκε ο Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν, η 67χρονη σύζυγός του πήρε... προαγωγή κι έγινε υπεύθυνη για τις κηδείες ανώτατων στελεχών του κόμματος. Για μήνες δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και η επίσημη δικαιολογία ήταν πως υπέφερε από προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στο πλευρό του ανηψιού της και της συζύγου του. Την Πέμπτη, όμως, συνέβη κάτι που προκάλεσε εντύπωση. Μυστηριωδώς την... εξαφάνισαν από ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στη δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Κορέας. Αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους είναι το γεγονός πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης -συνήθως- όποιον «εξαφανίζει» από φωτογραφίες και video, τον εκτελεί κιόλας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ. Ήταν μαζί με άλλους αξιωματούχους στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν και της συζύγου του, στο παλάτι Kumsusan στην Πιονγιανγκ, σε τελετή στη μνήμη του πατέρα και του αδερφού της, Κιμ ιλ Σουν και Κιμ Γιονγκ Ιλ. 

Κλείσιμο


Ωστόσο, την Πέμπτη το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε ξανά, αλλά η Κιμ Γιονγκ Χούι δεν ήταν σε κανένα πλάνο! Είχε... «εξαφανιστεί» και αυτό προκάλεσε φόβους πως η 67χρονη θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας είτε καθαιρέθηκε είτε εκτελέστηκε. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η «εξαφάνιση» της 67χρονης γυναίκας οδήγησε σε εικασίες πως μπορεί να εκτελέστηκε όπως ο σύζυγός της (ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε δώσει εντολή την ίδια τύχη να έχουν κι άλλοι συγγενείς του Σονγκ Ταεκ) και τη θέση της στο κόμμα πήρε η νεότερη αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Γιο Γιονγκ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης