Ν. Κορέα: «Θα ξαναγίνω δάσκαλος των μαθητών μου στην άλλη ζωή»

Ν. Κορέα: «Θα ξαναγίνω δάσκαλος των μαθητών μου στην άλλη ζωή»

«Το να ζήσω εγώ, όταν ακόμα υπάρχουν 200 αγνοούμενοι, είναι πολύ οδυνηρό. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη» έγραψε ο 52χρονος καθηγητής, πριν περάσει τη θηλιά στο λαιμό του...

Ν. Κορέα: «Θα ξαναγίνω δάσκαλος των μαθητών μου στην άλλη ζωή»
Νωρίτερα τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας του Κανγκ Μιν-γκιου, υποδιευθυντή του λυκείου, οι μαθητές του οποίου βρίσκονταν σε εκδρομή με το μοιραίο φέρι μποτ «Sewol», που βυθίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στη νότια ακτή της Νοτίου Κορέας.

Αυτό όμως που κάνει ακόμα πιο τραγική την παραπάνω είδηση, είναι το σημείωμα που φέρεται, σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, να άφησε πίσω του ο 52χρονος εκπαιδευτικός, που βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο, έξω από το γυμναστήριο που έχουν καταλύσει οι οικογένειες των αγνοουμένων, περιμένοντας να μάθουν νέα για την τύχη τους.

Έγραψε ο Μιν-γκιου: «Το να ζήσω εγώ, όταν ακόμα υπάρχουν 200 αγνοούμενοι, είναι πολύ οδυνηρό. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ πίεσα, για να γίνει αυτή η εκδρομή. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή, για τους μαθητές μου, τα πτώματα των οποίων δεν έχουν βρεθεί».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, το τραγικό σημείωμα του αυτόχειρα βρέθηκε μέσα στο πορτοφόλι του...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης