Πούτιν - Ερντογάν και Ομπάμα - Μέρκελ στο τηλέφωνο για το ουκρανικό

Πούτιν - Ερντογάν και Ομπάμα - Μέρκελ στο τηλέφωνο για το ουκρανικό

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία συζήτησαν ο Αμερικανός πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος - Για τους Τατάρους της Κριμαίας μίλησαν Πούτιν και Ερντογαν

Πούτιν - Ερντογάν και Ομπάμα - Μέρκελ στο τηλέφωνο για το ουκρανικό
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την οποία οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την κρίση στην Ουκρανία και την κατάσταση στην Κριμαία, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν τη μουσουλμανική μειονότητα των Τατάρων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.
  
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάλεξης ο Πούτιν και ο Ερντογάν αναφέρθηκαν επίσης στις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στον τομέα της ενέργειας. 

Τηλεφωνική συνομιλία είχε επίσης νωρίτερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με την γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Λευκού Οίκου. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, περισσότερες πληροφορίες σχετικά τη συνδιάλεξη των δύο ηγετών θα δοθούν αργότερα στη δημοσιότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης