Σοκ στην Αργεντινή: Θετοί γονείς κρατούσαν «φυλακισμένη» για 9 χρόνια 15χρονη

Σοκ στην Αργεντινή: Θετοί γονείς κρατούσαν «φυλακισμένη» για 9 χρόνια 15χρονη

Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, αφού ζύγιζε μόνο 20 κιλά

Σοκ στην Αργεντινή: Θετοί γονείς κρατούσαν «φυλακισμένη» για 9 χρόνια 15χρονη
Είναι μόλις 15 ετών κι όμως, εννέα χρόνια από τη ζωή της τα πέρασε «φυλακισμένη» σε ένα γκαράζ από τους θετούς της γονείς.

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης της κοπέλας στο Μπουένος Άιρες βρήκαν το 15χρονο κορίτσι σε άθλια κατάσταση, αφού ζύγιζε μόνο 20 κιλά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, οι γονείς-τέρατα της έδιναν μόνο λίγο ψωμί και λίγο νερό κάθε μέρα, όλο αυτά τα χρόνια.

Η μόνη της συντροφιά ήταν ένας σκύλος και μια μαϊμού, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την χτυπούσαν με μια ζώνη κάθε φορά που επιχειρούσε να φάει τα αποφάγια από την τροφή που έριχναν στα ζώα.

Όπως έγινε γνωστό, ο εντοπισμός της έγινε έπειτα από επικοινωνία που είχε μια από τις αδερφές της με τις αρχές. Η πραγματική της οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνη όμως η αδερφή της πρόσφατα ενηλικιώθηκε και κίνησε τις διαδικασίες για να σώσει την έφηβη, όταν έμαθε κάτω από ποιες συνθήκες ζούσε.
Κλείσιμο

Οι θετοί γονείς της 15χρονης συνελήφθησαν, ενώ το κορίτσι το οποίο νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο, είπε ότι είχε βγει έξω από το γκαράζ μόνο δυο φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης