Βίντεο: Είναι αυτός ο Banksy;

Βίντεο: Είναι αυτός ο Banksy;

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να εργάζεται στο σημείο όπου αποκαλύφθηκε το τελευταίο έργο του καλλιτέχνη, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη μέχρι και σήμερα

Βίντεο: Είναι αυτός ο Banksy;
Τον Banksy επι τω έργω είναι πιθανόν να κατέγραψε κάμερα ασφαλείας έξω από το χώρο όπου βρέθηκε το τελευταίο έργο του αγνώστου ταυτότητας καλλιτέχνη με τίτλο Mobile Lovers.

Η κάμερα καταγράφει ένα λευκό φορτηγό να παρκάρει ακριβώς έξω από το σημείο όπου δημιουργήθηκε το έργο, στο κέντρο Broad Plain & Riverside Youth Project, δύο άνδρες να αποβιβάζονται, να ξεφορτώνουν υλικά ζωγραφικής και λίγη ώρα αργότερα να αποχωρούν.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο ένας από τους δύο άνδρες, που φοράνε φωσφοριζέ γιλέκα όπως οι εργάτες, εμφανίζεται να κουβαλάει και έναν καμβά.

Κλείσιμο


Μετά την αποχώρηση τους ο ιδιοκτήτης του κτιρίου βρήκε το έργο αυτό αλλά εξοργισμένος το «ξήλωσε» με έναν λοστό, αν και στη συνέχεια - όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δημιουργού του - το κράτησε και πλέον ετοιμάζεται να το δημοπρατήσει και να κρατήσει τα έσοδα για τη λειτουργία του κέντρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης