Βοστόνη: «Ύποπτα» σακίδια στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου

Βοστόνη: «Ύποπτα» σακίδια στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου

Ένας άντρας που θεωρείται ύποπτος έχει συλληφθεί

Βοστόνη: «Ύποπτα» σακίδια στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου
Δύο αφύλακτα σακίδια κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται από την αστυνομία.

Όπως δήλωσαν οι αρχές, πυροτεχνουργοί που κατέφθασαν άμεσα στο σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο σακίδια πλάτης, ανατίναξαν τα δύο σακίδια, στέλνοντας στο σημείο ειδικά ρομπότ.

Φωτογράφοι που ήταν παρόντες στη σκηνή υποστήριξαν πως είδαν ένα άτομο με ένα σακίδιο να ουρλιάζει «Boston Strong», πριν η περιοχή εκκενωθεί από την αστυνομία.
Κλείσιμο

Μάρτυρες είπαν πως είδαν έναν άντρα να κυκλοφορεί φορώντας ένα μακρύ μαύρο βέλο και να ενεργεί παράξενα. Ο εν λόγω άντρας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται.

Μία κεντρική οδός, αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί, ενώ εκτός λειτουργίας -προσωρινά- έχει τεθεί και η Πράσινη Γραμμή του μετρό.

Τα δύο σακίδια πλάτης εγκαταλείφθηκαν στο σημείο μετά τη λήξη του Μαραθωνίου και ενώ υπήρχε πλήθος αστυνομικών και υψηλή ασφάλεια στο χώρο. 

Τελευταία ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται «για φάρσα εκ μέρους του φοιτητή», ενώ η μία τσάντα είχε μέσα έναν ατμομάγειρα...







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης