Λουτρό αίματος σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά

Λουτρό αίματος σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά

Ένας 23χρονος φέρεται να πλησίασε ένα-ένα τα θύματά του και να τα δολοφόνησε με το μαχαίρι που κρατούσε - Μέχρι στιγμής το φονικό έχει περιγραφεί ως «η χειρότερη μαζική δολοφονία» που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη

Λουτρό αίματος σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά
Πέντε φοιτητές, τέσσερα αγόρια και μία κοπέλα, έχασαν τη ζωή τους σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε σπίτι στο Κάλγκαρι, ενώ μέχρι στιγμής το φονικό έχει περιγραφεί ως «η χειρότερη μαζική δολοφονία» που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη.

Τρία από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους στο σπίτι, ενώ ένας ακόμη φοιτητής και η κοπέλα, ξεψύχησαν στο νοσοκομείο.

Ως δράστης έχει συλληφθεί ένας 23χρονος, γιος βετεράνου αστυνομικού του Καναδά.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Rick Hanson είπε σχετικά με το περιστατικό: «Δεν έχουμε ξαναβρεθεί αντιμέτωποι με αντίστοιχη μαζική δολοφονία. Η σκηνή ήταν πραγματικά τρομακτική».

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πάνω από 20 φοιτητές ήταν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσουν το τέλος των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι.
Κλείσιμο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν έφτασε ο 23χρονος, που φέρεται ως δράστης, ο οποίος ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου και καλεσμένος στο πάρτι, φέρεται να πλησίασε ένα-ένα τα θύματά του και να τα δολοφόνησε με το μαχαίρι που κρατούσε, το οποίο πιθανολογείται πως είχε φέρει μαζί του από το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν.

Τα θύματα ήταν ηλικίας από 22 έως 27 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χαρακτηρίζονταν ως «καλά παιδιά». Μάλιστα δύο από τους άτυχους φοιτητές ήταν μέλη μπάντας, που μόλις το περασμένο Σάββατο έκαναν το ντεμπούτο τους με το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει πως ήταν μεθυσμένος ή πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης