Ιρλανδία: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου εξαιτίας... αερίων από αγελάδες!

Ιρλανδία: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου εξαιτίας... αερίων από αγελάδες!

Η ένδειξη για πυρκαγιά στο αεροσκάφος ενεργοποιήθηκε λόγω της... «υπερθέρμανσης» των αγελάδων

Ιρλανδία: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου εξαιτίας... αερίων από αγελάδες!
Στη σκιά της εξαφάνισης του Boeing 777, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στην Βρετανία, όταν ένα Boeing 747 αναγκάστηκε να στείλει σήμα εκτάκτου ανάγκης και να ζητήσει αναγκαστική προσγείωση στο Χίθροου λόγω...αγελάδων.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο βρισκόταν πάνω από την θάλασσα της Ιρλανδίας, όταν ο συναγερμός άρχισε να χτυπά με την ένδειξη «πυρκαγιά» να είναι στο κόκκινο. Οι πιλότοι έστειλαν αμέσως σήμα κινδύνου και ζήτησαν να προσγειωθούν στο Χίθροου.

Ωστόσο όταν οι τεχνικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο αεροσκάφος έμειναν έκπληκτοι, καθώς διαπίστωσαν ότι η εν λόγω ένδειξη ενεργοποιήθηκε εξαιτίας των περίπου 400 αγελάδων τις οποίες μετέφερε το αεροσκάφος.

Κλείσιμο
Οπως τονίζει ο Independent, η ένδειξη για πυρκαγιά στο αεροσκάφος ενεργοποιήθηκε λόγω της υπερθέρμανσης των αγελάδων και των...αερίων τους.

«Οι αγελάδες, εκπέμπουν μεγάλες συγκεντρώσεις μεθανίου και έχουν θερμοκρασίες υψηλότερες από τους ανθρώπους, ένας συνδυασμός ο οποίος μπορεί να εξηγεί γιατί χτύπησε ο συναγερμός», αναφέρει ο Independent.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης