Αυστραλία: Αντιδράσεις για τη φωτογραφία έφηβης που ποζάρει πάνω σε νεκρό καρχαρία

Αυστραλία: Αντιδράσεις για τη φωτογραφία έφηβης που ποζάρει πάνω σε νεκρό καρχαρία

Σάλος για τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην παραλία Marcoola, στα βόρεια του Μπρισμπέιν

Αυστραλία: Αντιδράσεις για τη φωτογραφία έφηβης που ποζάρει πάνω σε νεκρό καρχαρία
Οι ειδικοί επιστήμονες για την Άγρια Ζωή στην Αυστραλία προειδοποίησαν τους λουόμενους να μη πλησιάζουν τους νεκρούς καρχαρίες που το κύμα έχει ξεβράσει στην ακτή. Αιτία γι' αυτό ήταν η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα και απεικονίζει μια έφηβη που φωτογραφίζεται πάνω σε νεκρό καρχαρία, στην παραλία Marcoola, κοντά στην πολιτεία του Μπρισμπέιν.

Η νεαρή κοπέλα, της οποίας τα στοιχεία είναι άγνωστα προς το παρόν, ήταν ανάμεσα στους πολλούς λουόμενους που θέλησαν να δουν από κοντά τον νεκρό καρχαρία που ξεβράστηκε την Τετάρτη το πρωί στη συγκεκριμένη παραλία.


Το κορίτσι φωτογραφήθηκε με τον τεράστιο νεκρό καρχαρία και η φωτογραφία κυκλοφόρησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στην εφημερίδα Sunshine Coast Daily, προκαλώντας αντιδράσεις για το μακάβριο θέαμα αλλά και τις προειδοποιήσεις των ειδικών, ότι ένας φαινομενικά νεκρός καρχαρίας, ίσως τελικά να μην είναι νεκρός...

Κλείσιμο
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες που ασχολούνται με θέματα Άγριας Ζωής, αυτή την εποχή οι καρχαρίες μεταναστεύουν από τη Νέα Νότια Ουαλία στις παραλίες του Μπρισμπέιν και μπορεί η παλίρροια να ξεβράσει κάποιους στην ακτή.

Η ειδική επιστήμονας για την Υποβρύχια Άγρια Ζωή, Kate Wilson, τόνισε, ότι αν το ζώο μόλις ξεβράστηκε στην ακτή θα μπορούσε να δείχνει νεκρό, προφανώς από την ταλαιπωρία την οποία έχει υποστεί, ενώ στην πραγματικότητα, δεν είναι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης