ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από διαρροή αερίου

ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από διαρροή αερίου

Η γυναίκα δήλωσε ότι, αν δεν ήταν στο σπίτι ο σκύλος, προφανώς δεν θα υπήρχε τώρα ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της

ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από διαρροή αερίου
Μία μέρα που η Έριν Κράμερ, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, ήταν άρρωστη και δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι, ο σκύλος της, ένα κουτάβι που ακούει στο όνομα Clobber, αντί να βγει για τη συνηθισμένη βόλτα του, πήγε στο δωμάτιό της.

Ασυνήθιστα ανήσυχος, ο σκύλος «ανάγκασε» την αφεντικίνα του να πάει μαζί του στο υπόγειο του σπιτιού, εκεί που βρισκόταν ο χώρος του πλυντηρίου.

Έντρομη η γυναίκα διαπίστωσε ότι υπήρχε διαρροή γκαζιού από το θερμοσίφωνα του σπιτιού και ήδη η συσκευή εξέπεμπε σπίθες, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανάφλεξη και έκρηξη, ανά πάσα στιγμή.

Η γυναίκα μίλησε στο κανάλι Fox59 και δήλωσε ότι, αν δεν ήταν στο σπίτι ο σκύλος, προφανώς δεν θα υπήρχε τώρα ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της.

Ο Clobber τώρα πια θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σκυλιά-ήρωες, όπως η Jade, ένας γερμανικός ποιμενικός, η οποία ανακάλυψε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό κρυμμένο σε θάμνους σε εξοχική περιοχή, στη Βρετανία και ο Hunter που νωρίτερα μέσα στο μήνα έσωσε τα αφεντικά του, πάλι από διαρροή αερίου στην κουζίνα του σπιτιού τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης