«Τρύπια» τα μέτρα ασφαλείας στο Μπάκιγχαμ

«Τρύπια» τα μέτρα ασφαλείας στο Μπάκιγχαμ

Σάλος στην Μ. Βρετανία από την υπόθεση δωροδοκίας ενός άνδρα από την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας που επέτρεψε έναντι 1000 λιρών σε δυο δημοσιογράφους, που δήλωσαν ψευδή ταυτότητα, να εισέλθουν στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, αλλά και να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό της. Ήδη ο οδηγός της βασιλικής οικογένειας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας News of The World, ο

«Τρύπια» τα μέτρα ασφαλείας στο Μπάκιγχαμ

Σάλος στην Μ. Βρετανία από την υπόθεση δωροδοκίας ενός άνδρα από την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας που επέτρεψε έναντι 1000 λιρών σε δυο δημοσιογράφους, που δήλωσαν ψευδή ταυτότητα, να εισέλθουν στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, αλλά και να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό της. Ήδη ο οδηγός της βασιλικής οικογένειας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας News of The World, οι δύο δημοσιογράφοι της, υποδύθηκαν επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή Μάλιστα, η εφημερίδα διατείνεται πως  το ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας στα ανάκτορα. Θα μπορούσαμε να είμαστε μέλη της αλ Κάιντα, θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε βόμβα ή έστω κοριούς, σημειώνει η News of The World.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο οδηγός τους πήγε σε έναν χώρο στάθμευσης που βρίσκονται λιμουζίνες Bentley και Rolls-Royce, τις οποίες χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της η βασιλική οικογένεια και επέτρεψε μάλιστα σε έναν από τους δημοσιογράφους να μπει μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα.

Με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Μπάκιγχαμ τονίζουν ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα θέματα ασφαλείας. Ένα άτομο τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες εφημερίδας, δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ. Από την πλευρά της, η αστυνομία δήλωσε ότι θα συζητήσει το θέμα με το προσωπικό των ανακτόρων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης