Φάρσα η εισβολή ενόπλου στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ

Φάρσα η εισβολή ενόπλου στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ

Κανένα αποτέλεσμα από την εξονυχιστική έρευνα των αστυνομικών αρχών στο εσωτερικό του αμερικανικού πανεπιστημίου και στη γύρω περιοχή - Αναζητείται ο φαρσέρ που εικάζεται ότι τηλεφώνησε από τηλεφωνικό θάλαμο

Φάρσα η εισβολή ενόπλου στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10 το πρωί (τοπική ώρα) της Δευτέρας στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, στο Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ, καθώς στους χώρους του ιδρύματος εισέβαλε ένας ένοπλος.

Το Πανεπιστήμιο, στο οποίο φοιτούν περίπου 13.000 σπουδαστές, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, κάλεσε τους φοιτητές να κρυφτούν.

Η Αστυνομία απέκλεισε τους γύρω δρόμους και ερεύνησε το κτίριο σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, αρχίζοντας από τους κοιτώνες των φοιτητών, χωρίς αποτέλεσμα.

Η αστυνομία πλέον αναζητά τον φαρσέρ που εικάζεται ότι τηλεφώνησε από τηλεφωνικό θάλαμο, ενώ έπειτα από ώρες «αποκλεισμού» το αμερικανικό ίδρυμα επαναλειτουργεί καθώς όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του «Η απαγόρευση αίρεται».

Κλείσιμο



Νωρίτερα πάντως αμερικανικά μέσα μετέδιδαν ότι το τηλεφώνημα στην αστυνομία πραγματοποίησε φοιτητής του Γέιλ, ο οποίος ενημέρωσε τις τοπικές αρχές ότι συγκάτοικός του στην εστία του Πανεπιστήμιου του είπε ότι «θα πυροβολούσε φοιτητές τη Δευτέρα».

Παράλληλα, δύο μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι είδαν έναν άνδρα να κρατάει καραμπίνα και να τρέχει προς την εστία του Γέιλ.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης