Δύο αστυνομικοί συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό 28χρονης στο Νέο Δελχί

Δύο αστυνομικοί συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό 28χρονης στο Νέο Δελχί

Δύο αστυνομικοί είναι ανάμεσα στα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθησαν από τις αρχές και κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 28χρονης γυναίκας σε προάστιο της πρωτεύουσας της Ινδίας, ανέφεραν δημοσιεύματα σήμερα.

Δύο αστυνομικοί συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό 28χρονης στο Νέο Δελχί
Το θύμα υπέστη σεξουαλική επίθεση σε ένα σπίτι όπου επισκεπτόταν έναν φίλο της στην συνοικία Νόιντα αργά την Παρασκευή και υπέβαλε καταγγελία την επόμενη ημέρα στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στις συλλήψεις, ανέφερε η καθημερινή εφημερίδα Hindu.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, δύο αστυνομικοί και τρεις ακόμη άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι, είπαν στον φίλο της γυναίκας να φύγει και της επιτέθηκαν.

«Αφού την ξυλοκόπησαν και την βίασαν, της πήραν την κάρτα αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών και προχώρησαν σε ανάληψη χρημάτων, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από εικόνες της κάμερας» του μηχανήματος, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άρουν Κουμάρ στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Κλείσιμο
Ο πέμπτος κατηγορούμενος διαφεύγει τη σύλληψη. Ιατροδικαστικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον βιασμό κι οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, είπαν αστυνομικοί στην εφημερίδα Χίντου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης