Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 14χρονο αγόρι

Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 14χρονο αγόρι

Άγριο πιστολίδι στις κακόφημες γειτονιές του Μπρόνξ - Ο νεαρός αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του σε εντολή των αστυνομικών - Κυνηγούσε ένα άλλο αγόρι κρατώντας ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λαμία
Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν 14χρονο αγόρι
Νεκρός στην άσφαλτο έπεσε ένας 14χρονος στο Μέλροουζ του Μπρόνξ από τα πυρά ενός αστυνομικού, όταν ο νεαρός αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του, την ώρα που τους σημάδευε...

Σύμφωνα με την Daily Mail η σφαίρα τον διαπέρασε το σαγόνι του.

Πρόκειται για τον Shaaliver Douse, ο οποίος κυνηγούσε με τη σειρά του έναν άλλο νεαρό, κρατώντας ένα πιστόλι εννέα χιλιοστών. Στην εντολή του αστυνομκού «Πέτα το όπλο», ο 14χρονος έδειξε ανυπακοή, με αποτέλεσμα ο ένστολος να αναγκαστεί να πυροβολήσει. Το AFP επισημαίνει οτι οι δύο νεαροί αστυνομικοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, δεν μετρούσε πάνω από έξι μήνες υπηρεσίας στο Σώμα, και μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο, καθώς είχαν τραυματιστεί.

Ο διευθυντής της αστυνομίας μιλά ίσως για το νεώτερο άτομο που έχει πέσει ποτέ νεκρό από πυρά αστυνομικού στην ιστορία της πόλης.

Στη σκηνή βρέθηκε και ένα μαύρο ημιαυτόματο (Astra A100- 9mm).
Κλείσιμο

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 τα ξημερώματα σε μία από τις πιο κακόφημες γειτονιές του Μπρόνξ. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι εκεί οι πυροβολισμοί, τα μαχαιρώματα και οι ληστείες εναι απλά ένα καθημερινό φαινόμενο.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης