Η πτήση του μοιραίου Boeing 777 ήταν η παρθενική του πιλότου με τέτοιο αεροσκάφος!

Η πτήση του μοιραίου Boeing 777 ήταν η παρθενική του πιλότου με τέτοιο αεροσκάφος!

Η μία από τις δύο 16χρονες που έχασαν τη ζωή τους ενδέχεται να παρασύρθηκε από διασωστικό όχημα!

Η πτήση του μοιραίου Boeing 777 ήταν η παρθενική του πιλότου με τέτοιο αεροσκάφος!
Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των γεγονότων που πιθανόν να συνέβαλαν στη συντριβή του Boeing 777 της Asiana Airlines έγινε γνωστός τη Δευτέρα.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, ο πιλότος που ήταν επιφορτισμένος με την προσγείωση, βρισκόταν σε κατάσταση εκπαίδευσης και ήταν η πρώτη πτήση του προς ένα αεροδρόμιο με jet αυτού του τύπου.

«Ήταν η παρθενική πτήση του Λι Κανγκ-κουκ προς το αεροδρόμιο. Ήταν σε εκπαίδευση. Ακόμα και ένας βετεράνος κάνει εκπαίδευση για ένα νέο jet », ανέφερε ο εκπρόσωπος της Asiana Airlines.


Κλείσιμο

«Έχει μεγάλη εμπειρία και προηγουμένως είχε πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο με διαφορετικούς τύπους αεροπλάνων, συμπεριλαμβανομένου και του Boeing 747 ... και ως συγκυβερνήτης σε άλλες πτήσεις με 777», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο Λι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Asiana Airlines ως βοηθός το 1994, έχει 9.793 ώρες πτητικής εμπειρίας, αλλά μόνο 43 ώρες με Boeing 777 jet.

Ο συγκυβερνήτης Λι Γεονγκ-μιν έχει 3.220 ώρες πτήσης με το Boeing 777 και συνολικά 12.387 ώρες εμπειρίας, δήλωσε επίσης ο εκπρόσωπος.

   

Την ίδια ώρα, μια διαφορετική διάσταση για τις συνθήκες θανάτου της μίας από τις δύο 16χρονες που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, έδωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της πόλης.

Όπως είπε η Μίντι Ταλμάντζ, «μία από τις νεκρές έφερε τραύματα που ταυτίζονται με αυτά που προκύπτουν, αν κάποιος πατηθεί από όχημα. Και στο σημείο της συντριβής υπήρχαν πολλά οχήματα».

Όπως πρόσθεσε, όμως, αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία της νεκροψίας, για να εξακριβώσει την αιτία θανάτου. Διαβάστε περισσότερα εδώ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης