Βρετανίδα δηλώνει «πολύ όμορφη», για να δουλεύει...

Βρετανίδα δηλώνει «πολύ όμορφη», για να δουλεύει...

Τα επίμονα βλέμματα των συναδέλφων της, την ώθησαν στην παραίτηση!

Βρετανίδα δηλώνει «πολύ όμορφη», για να δουλεύει...
Τι κι αν έχει διδακτορικό στην ιατρική έρευνα; Η Λόρα Φερνέ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το εργαστήριο στο οποίο εργαζόταν, επειδή... είναι πολύ όμορφη.

Η 33χρονη Βρετανίδα ισχυρίζεται ότι η ζωή της στο εργασιακό της περιβάλλον ήταν αφόρητη, καθώς οι άνδρες συνάδελφοί της την κοιτούσαν επίμονα, της άφηναν ρομαντικά δώρα και οι γυναίκες την μισούσαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη δουλειά της, παρά το γεγονός ότι λάμβανε ετήσιο μισθό, ύψους 30.000 λιρών.

Κλείσιμο
«Δεν είμαι τεμπέλα, ούτε χαζή. Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνισή μου έχει βλάψει πολύ τα επαγγελματικά μου. Οπότε επέλεξα να μην εργάζομαι. Δεν φταίω. Δε μπορώ να κάνω κάτι για την εμφάνισή μου» δήλωσε στην εκπομπή «This Morning» του ITV.

Τώρα βέβαια οι γονείς της καλούνται να συντηρήσουν την ιδιαίτερα πολυδάπανη ζωή της, καθώς πρέπει να πληρώνουν το ενοίκιό της, ύψους 2.000 λιρών, για διαμέρισμα στο Νότινγκ Χιλ, αλλά και περίπου 1.500 λίρες μηνιαίως για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της, αλλά και των κοσμικών εξόδων της.

Η Φερνέ δήλωσε πως ετοιμάζει ένα βιβλίο, στο οποίο θα μιλά για την καταπίεση που βίωνε στο χώρο εργασίας και θα το αφιερώσει στις υπόλοιπες γυναίκες, που νιώθουν όπως εκείνη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης