Βίντεο - σοκ συντριβής αεροπλάνου

Βίντεο - σοκ συντριβής αεροπλάνου

Το αεροπλάνο βρίσκεται σε φάση απογείωσης - Στολάρει και συντρίβεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο - Το απίστευτο βίντεο κατέγραψε χωρίς να το υποψιάζεται ένας πολίτης που έτυχε να περνάει από το αεροδρόμιο

Βίντεο - σοκ συντριβής αεροπλάνου
Το εμπορικό αεροσκάφος Boeing 747-400 της εταιρείας National Air Cargο είναι σε φάση απογείωσης. Ξαφνικά, ενώ οι πιλότοι επιχειρούν δεξιά στροφή το αεροσκάφος στολάρει και μέσα σε ελάχιστο χρόνο συντρίβεται. Το βίντεο είναι πραγματικό και προκαλεί σοκ.

Το απίστευτο βίντεο κατέγραψε -χωρίς να υποψιάζεται τι θα συμβεί μπροστά στα μάτια του- ένας πολίτης που έτυχε να περνάει κοντά από το αεροδρόμιο του Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν στις 29 Απριλίου.

Ο φακός του «συλλαμβάνει» ένα αεροσκάφος το οποίο αρχικά δείχνει να πετάει κανονικά, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Επρόκειτο για μια εμπορική πτήση με πλήρωμα επτά Αμερικανούς πολίτες που είχε προορισμό το Ντουμπάι.

Κλείσιμο


Ξαφνικά, όμως, το αεροσκάφος αρχίζει να παίρνει επικίνδυνη κλίση ώσπου καταλήγει στο έδαφος όπου και εκρήγνυται παρασέρνοντας στο θάνατο και τους επιβαίνοντες.

Εμπλέκονται οι Ταλιμπάν;

Την ίδια στιγμή οι Ταλιμπάν σε μια προσπάθεια να αποδείξουν πως ελέγχουν τον εναέριο του Αφγανιστάν, ανέλαβαν την ευθύνη για την αεροπορική τραγωδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αποστολή του NATO στο Αφγανιστάν (ISAF), δεν υπάρχουν ενδείξεις για δράση ανταρτών γύρω από τη βάση, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα.



Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν το βίντεο που ακολουθεί...




Ο Michael Sheets, ο Jaime Brokaw -δεύτερος πιλότος- και o Gary Stockdale είναι τρεις από τους Αμερικανούς που έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία πτήση


Ο πλοηγός του αεροσκάφους Rinku Summan


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης