Μπερλουσκόνι: Κομπλιμέντο η δήλωση για τον «μαυρισμένο Ομπάμα»

Μπερλουσκόνι: Κομπλιμέντο η δήλωση για τον «μαυρισμένο Ομπάμα»

Οσο για τα μπούνγκα-μπούνγκα «ήταν απλώς δυσφήμιση από τον Τύπο»...

Μπερλουσκόνι: Κομπλιμέντο η δήλωση για τον «μαυρισμένο Ομπάμα»
Μπορεί το 2008 η δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Μπαράκ Ομπάμα πως «είναι νέος, ωραίος και μαυρισμένος από τον ήλιο» να είχε κάνει τον γύρο του κόσμου ως μια από τις δεκάδες γκάφες του, όμως ο Καβαλιέρε σήμερα τα αλλάζει…

«Μαυρισμένος ο Ομπάμα; Ηταν κομπλιμέντο, γιατί το χρώμα του προδίδει υγεία», δήλωσε στο Radio 2 και στη δημοσιογράφο Μπάρμπαρα Παλομπέλι ο Μπερλουσκόνι.

Οσο για τα μπούνγκα-μπούνγκα αυτά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λαού της Ελευθερίας «ήταν απλώς δυσφήμιση από τον Τύπο. Δε μετανιώνω για τίποτα». 

Κλείσιμο

Ενώ η εισαγγελία «είναι ένας καρκίνος για τη δημοκρατία, πρόκειται για μια σοβαρότητα παθολογία».

Οσο για το «κου-κού» που έκανε στην Ανγκελα Μέρκελ όταν της κρυβόταν πίσω από ένα μνημείο, είπε ότι επρόκειτο για ένα «απλό αστείο. Έχουμε άριστη σχέση ακόμα και αν δεν επικοινωνούμε εδώ και καιρό».

Μιλώντας λίγο πιο σοβαρά σχολίασε την κρίση της Ιταλίας και της δικής του κυβέρνησης λέγοντας «ήταν μια ευρωπαϊκή οικονομική καταιγίδα, η κυβέρνησή μου δεν έχει καμία σχέση». Οσο για τον Μάριο Μόντι «είχε μεγάλη πλειοψηφία και δεν κατάφερε να κάνει τίποτα. Χρησιμοποίησε την εμπιστοσύνη ως μοναδικό μέσο για να συνεχίσει την βουλευτική του δράση».

Συγκρατημένος ωστόσο φάνηκε σχετικά με τον αντισυστημικό Μπέπε Γκρίλο για τον οποίο δήλωσε πως «έχει ασκήσει μεγάλη κριτική και πρέπει να τον δούμε στην Βουλή».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην δική του προεκλογική καμπάνια την οποία θα πραγματοποιήσει σε πλατείες και στάδια καθώς, όπως δήλωσε αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται για τη ζωή του «η κυβέρνηση φρόντισε να μου ελαττώσει την ασφάλεια».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης