PROTOTHEMA

Κόσμος

Δημοσίευμα της Χουριέτ

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;»

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;»

Οι χρήστες του νεοναζιστικού φόρουμ www.stormfront.org που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Ντιουκ πρώην Μέγας Μάγιστρος της Κου Κλουξ Κλαν "τα έβαλαν" με την γνωστή Τουρκάλα παρουσιάστρια

«Είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να είναι λευκή;» αναρωτιούνται ρατσιστές χρήστες του νεοναζιστικού φόρουμ www.stormfront.org που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Ντιουκ πρώην Μέγας Μάγιστρος της Κου Κλουξ Κλαν στη Λουϊζιάνα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν με την κατηγορία ότι διέπραξε έγκλημα μίσους και ότι επιχείρησε να προβάλει κινήματα που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα.

Όπως γράφει η τουρκική Χουριέτ στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα της οι χρήστες του εν λόγω φόρουμ ξεκίνησαν έντονη συζήτηση γύρω από το πρόσωπο της γνωστής Τουρκάλας παρουσιάστριας Μπουρτζού Εσμερσόυ η οποία σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες της είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια.

Απορημένοι λοιπόν βλέποντας φωτογραφία της γοητευτικής παρουσιάστριας, όσοι ήταν συνδεδεμένοι στο φόρουμ αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν μια γυναίκα από την Τουρκία να έχει την εμφάνισή της Μπουρτζού, η οποία αυτή την περίοδο παρουσιάζει το ριάλιτι «Survivor». Ωστόσο ένας από αυτούς που μάλλον έχει κάνει ευρύτερη έρευνα πάνω σε αυτό το θέμα έγραψε «δεν είναι η μοναδική λευκή που έχω εντοπίσει στην Τουρκία. Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικοί λευκοί Τούρκοι όπως εκείνοι. Νόμιζα αρχικά ότι οι Τούρκοι κατάγονται από τη Μογγολία ή είναι πιο σκούροι, αλλά δεν περίμενα ότι μοιάζουν ακριβώς το ίδιο με τους Ευρωπαίους».

Κάποιος άλλος βέβαια υποστήριξε ότι οι Τούρκοι είχαν εισβάλλει στην Ανατολία αφήνοντας να ζήσουν οι λευκές γυναίκες και σκοτώνοντας τους άνδρες, επομένως έτσι εξηγείται ότι κάποιοι Τούρκοι είναι λευκοί σήμερα.

Ο χρήστης με κωδικό όνομα «Blaidd Drwg» όμως έδωσε τη δική του ιδιοφυή εξήγηση γράφοντας «δεν είναι αγνή λευκή. Τα παιδιά από μεικτούς γάμους δείχνουν λευκά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι»!

 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

ST09/05/201223:47

@ ,, GNHSIOS ELLHNAS | 09/05/2012 19:26 : .. Τόσο ηλίθιες απόψεις που γράφεις , μάλλον Ελληνικό σχολείο έχεις τελειώσει . Εκεί και σε κάτι κατηχητικά σχολεία διδάσκονταν αυτά τα κηρύγματα μίσους . Οι σημερινοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας μόνο κατά ένα 15% είναι Τουρκο-Μογγολικής καταγωγής . Οι υπόλοιποι προέρχονται από παλιούς κατοίκους της Ανατολίας πρώην Ρωμιούς που ασπάστηκαν το ισλάμ και οι χριστιανοί τους ονόμασαν Τούρκους για να τους μειώσουν , από τους μουσουλμάνους των βαλκανίων ( Έλληνες , Αλβανούς μουσουλμάνους από την Ελλάδα , Βουλγάρους , Σέρβους , Ρουμάνους και Μολδαβούς μουσουλμάνους ) που μετανάστευσαν με συνθήκες ανταλλαγής πληθυσμών ή για να αποφύγουν αντίποινα την εποχή των επαναστάσεων . Στις ορεινές περιοχές του Πόντου υπάρχουν λαζοί που ήρθαν από την Γεωργία . Παλαιότερα είχαν εγκατασταθεί στα ορεινά Γαλάτες . Υπάρχουν επίσης Πέρσες , Αρμένιοι , Κούδροι , Άραβες οι οποίοι εκτουρκίστηκαν . Οι ξανθοί Τούρκοι και Τουρκάλες είναι σχαδόν το ίδιο ποσοστό με τους Έλληνες ξανθούς . Με την ανταλλαγή των πληθυσμών που προέβλεπε η συνθήκη της Λωζάνης μόνο από την Κρήτη μετανάστευσαν στην Τουρκία 150.000 γνήσιοι Έλληνες μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν γνώριζαν ούτε λέξη τουρκικά.

Απάντηση
Θρασύβουλος09/05/201223:44

Για την ιστορία Μπουρτζού σημαίνει "Ευωδιαστή" και Εσμέρσοϋ σημαίνει μελαχρινή οικογένεια / σόι.... @Τ έγραψες μεγάλε.....

Απάντηση
@ Τ09/05/201220:20

@ Τ , το σχόλιο σου έγραψε !!

Απάντηση
ALEX09/05/201219:44

Έχουν ξεσκιστεί στις επιμειξίες και τους βιασμούς οι Τούρκοι. καλά τα λέει ο Mike kai o GMHSIOS ELLHNAS

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία