Ο Στρος Καν, τα όργια και το βιάγκρα!

Ο Στρος Καν, τα όργια και το βιάγκρα!

Μικρού... διαμετρήματος ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, σύμφωνα με ιδιοκτήτες οίκου ανοχής στο Βέλγιο - "'Εκανε σεξ με νεαρή ιερόδουλη και άλλοι πέντε άντρες απολάμβαναν το θέαμα..."

Ο Στρος Καν, τα όργια και το βιάγκρα!
Μετά τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο με call girls στη Γαλλία, ο Στρος-Καν βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τις δηλώσεις δύο ιδιοκτητών οίκου ανοχής στο Βέλγιο που υποστηρίζουν ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, έλαβε μέρος σε όργια στο υπόγειο εστιατορίου, στο Παρίσι.

Οι Dominique Alderweirel και Béatrice Legrain, σε συνέντευξη τους στο ισπανικό περιοδικό  Vanity Fair» ισχυρίζονται ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν έκανε σεξ με μια νεαρή ιερόδουλη για τριάντα λεπτά, αφού πρώτα πήρε Viagra, ενώ το θέαμα «απόλαυσαν» άλλοι πέντε άντρες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Alderweirel και Legrain, το όργιο έλαβε χώρα στις 6 Μαρτίου του 2009, ύστερα από γεύμα στο εστιατόριο «L'Aventure».

Κλείσιμο
«Το όργιο διήρκησε για περίπου μιάμιση ώρα αλλά η ερωτική πράξη του Στρος Καν με την κοπέλα δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά», είπε η Béatrice.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο Ντομινίκ είχε πάρει Βιάγκρα καθώς και ότι είχε… μικρό πέος.

Πάντως, η ιερόδουλη δεν έφυγε δυσαρεστημένη αφού ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στο υπόγειο του οποίου έλαβε χώρα το όργιο, φέρεται να τις έδωσε 500 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

«Έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Ντομινίκ Στρος Καν, ντυμένο μόνο με ένα λευκό πουκάμισο. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε τέσσερις επαφές με την κοπέλα, εκείνη ήταν πεσμένη στα γόνατα μόλις λίγα μέτρα μακριά από εμάς», είπε η γυναίκα.

Πηγή: Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης