PROTOTHEMA

Κόσμος

Απίστευτο δημοσίευμα στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sera»

Έξι δημοσιογράφοι στη σάουνα με τον Όλι Ρεν!

Έξι δημοσιογράφοι στη σάουνα με τον Όλι Ρεν!

Σημαντικές αποφάσεις «υπ' ατμόν» και με... ειδικό dress code για την οικονομική κρίση της Γηραιάς Ηπείρου - Διέρρευσε από στόμα σε στόμα η πληροφορία που έχει κάνει άνω κάτω τον Τύπο

Ένα απίστευτο δημοσίευμα φιλοξενεί σήμερα η  «Corriere Della Sera»!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Όλι Ρεν δείχνει να παίρνει αποφάσεις... εν θερμώ στη σάουνα που διατίθεται στα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ναι καλά διαβάσατε, ο αντιπρόεδρος προχώρησε σε επιλεκτική ενημέρωση έξι δημοσιογράφων ανάμεσα στους ατμούς και πάνω στα ξύλινα καθίσματα, προφανώς τυλιγμένος μέσα σε μία λευκή πετσέτα.

«Ο Ρεν είχε ζητήσει από τους έξι δημοσιογράφους, που εκπροσωπούν ισάριθμα γνωστά μέσα ενημέρωσης, να προσπαθήσουν να μην διαρρεύσει η είδηση της συνάντησης, από την στιγμή που αφορούσε αποκλειστικά στην οικονομική κρίση της Γηραιάς Ηπείρου», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα , αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι διαπιστευμένοι πάνω από χίλιοι δημοσιογράφοι, σίγουρα δεν βοήθησε, η πληροφορία να κρατηθεί για πολύ καιρό μυστική.

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, γερμανίδα δημοσιογράφος ρώτησε τον επίτροπο αρμόδιο για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις «αν εννοεί να επεκτείνει και στις γυναίκες τις αποκλειστικές του αυτές επαφές με τα μέσα ενημέρωσης».

Ο εκπρόσωπος απάντησε γενικά, αναφέροντας ότι «είναι πάντα ανοικτός προς τον Τύπο» και στη συνέχεια πέρασε, γρήγορα στις στατιστικές και οικονομικές προβλέψεις.

Η ιταλική εφημερίδα, ρώτησε τον Ισπανό εκπρόσωπο Τύπου του Ρεν, αν, για την ασυνήθιστη αυτή ενημέρωση των λειτουργών του Τύπου είχε προβλεφθεί ειδικό dress code (κώδικας ενδυμασίας) και εκείνος απάντησε με εμφανή αμηχανία ότι «μάλλον δεν θα έπρεπε να δοθούν άλλες λεπτομέρειες επί του θέματος διότι όλοι γνωρίζουν τις φινλανδικές συνήθειες».
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ25/02/201218:57

ΠΡΟΣ@ ΓΡΗΓΟΡΗΣ... ΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ......ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ......... ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ... ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Απάντηση
DAF25/02/201208:09

Το πρόβλημα εδω είναι η επιλεκτική ενημέρωση και οχι η Σάουνα... Τι ζόρι τραβατε με τη Σάουνα πιά? Ειναι έθιμο των Φινλανδών και απλως είναι ξένο ως προς τις δικές μας συνήθειες. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να το σεβαστούμε όπως απαιτούμε να σέβονται οι υπόλοιποι τις δικές μας συνήθειες και παραξενιές.

Απάντηση
Ιλάριος25/02/201208:07

Ο τίτλος του άρθρου μετατρέπει ένα φυσιολογικό γεγονός σε παρτούζα ! Για όνομα ...

Απάντηση
ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ25/02/201204:32

ΒΡΕ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΙ.... Το καλεσμα σε σαουνα στην Φινλανδια (απο Φινλανδο) ειναι τιμητικο. Το να σε δεχθει Φινλανδος σε σαουνα ειναι σαν να σε τιμα στον πιο ιερο χωρο που εχει. Ισως εσεις που εχετε τοσο ωραιο κλιμα να μην μπορειτε να καταλαβετε πως ειναι να ζεις τον χειμωνα με 4-5 ωρες φως και θερμοκρασιες στους μειον 20 και βαλε... ΑΧ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ... χαζα, αταξιδευτα, και φυσικα παντογνωστες....ειδικα για το ποσο σεξουαλικα ειναι ολα...

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία