Άλλα ο Στρος-Καν, άλλα η Μπανόν και στο τετ-α-τετ...

Άλλα ο Στρος-Καν, άλλα η Μπανόν και στο τετ-α-τετ...

Στις θέσεις τους επέμειναν ο τέως γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2003, στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση που διοργανώθηκε στο Παρίσι από την αστυνομία,

Άλλα ο Στρος-Καν, άλλα η Μπανόν και στο τετ-α-τετ...

Στις θέσεις τους επέμειναν ο τέως γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2003, στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση που διοργανώθηκε στο Παρίσι από την αστυνομία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Στρος-Καν, Ανρί Λεκλέρκ.

«Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επέμεινε στη θέση του και εκείνη το ίδιο» δήλωσε ο δικηγόρος, ο οποίος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με την κατ' αντιπαράσταση εξέταση.

Στην ερώτηση αν ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ εξέφρασε τη λύπη του, ο Λεκλέρκ απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη».

Η κατ' αντιπαράσταση εξέταση διήρκεσε 2,5 ώρες και έγινε στην έδρα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά Προσώπων στο νότιο Παρίσι.

Ο Στρος-Καν δήλωσε στις 18 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ότι δεν ασκήθηκε «καμία βία» στην Τριστάν Μπανόν κατά τη συνάντησή τους το 2003, κατά την οποία η νεαρή γυναίκα τον κατηγορεί ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο τέως ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ είχε παραδεχτεί ωστόσο ότι είχε προσπαθήσει να την φιλήσει...

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης