Βίντεο: 24χρονη μητέρα έκανε τον πλακούντα της smoothie στο μπλέντερ και τον ήπιε

Βίντεο: 24χρονη μητέρα έκανε τον πλακούντα της smoothie στο μπλέντερ και τον ήπιε

Tον συνδύασε με μάνγκο, βατόμουρα, ροδάκινα, ανανά και γάλα καρύδας - Ανέβασε το video στο TikTok το οποίο έχει γίνει viral

smoothie2
H Desiree Van Nice, 24 ετών, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ήπιε τον πλακούντα της μετά τη γέννηση της κόρης της Stella, ανέβασε το video στα social media και αφήσε πολλούς ανθρώπους στο διαδίκτυο έκπληκτους και αηδιασμένους.

Η Desiree αποφάσισε να πιει τον πλακούντα της - ένα όργανο που αναπτύσσεται στη μήτρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και παρέχει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στο αναπτυσσόμενο έμβρυο - επειδή ήταν οικογενειακή τους παράδοση: Μέλη της οικογένειας της είχαν κάνει στο παρελθόν το ίδιο πράγμα.

Παρά τη «γλοιώδη» και «σβολιασμένη» υφή του - η οποία όπως παραδέχτηκε τη δυσκόλευε να τον καταπιεί - η Desiree επέμεινε ότι της άφησε μια «υπέροχη αίσθηση».

Συνδύασε τον πλακούντα της στο μπλέντερ με μάνγκο, βατόμουρα, ροδάκινα, ανανά και γάλα καρύδας, και κατέγραψε και ανέβασε στο TikTok το βίντεο που έχει γίνει τώρα viral.

Το βίντεο προκάλεσε γρήγορα μεγάλες αντιδράσεις για την Desiree - με κάποιους να την χαρακτηρίζουν εως και «κανίβαλο» και άλλους να την κατηγορούν ότι τον έφαγε μόνο και μόνο για τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο.

Στο video μπορεί κανείς να την δει να αναμειγνύει τα περιεχόμενα μαζί, σχηματίζοντας ένα κοκκινωπό-ροζ ποτό πριν το ρίξει σε ένα ποτήρι.

Το βίντεο έδειχνε επίσης τον σύζυγό της, Μάθιου Ντελ Βάλε, 32 ετών, να ετοιμάζει τον πλακούντα πριν τον μετατρέψει σε smoothie κόβοντάς τον σε κομμάτια.

Κλείσιμο
«Ήταν νόστιμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Όσο για τη γεύση του, η Desiree εξήγησε: «Ήταν σαν smoothie με ελαφριά γεύση σιδήρου».

«Αλλά δεν αναμειγνυόταν πλήρως και [ήταν] χοντρό και [δεν] χωρούσε στο καλαμάκι», πρόσθεσε. «Ήταν γλοιώδης και με σβώλους».

Σύμφωνα με το WebMD, υπάρχει μία ταση γυναίκες να καταναλώνουν τον πλακούντα τους μετά τον τοκετό.

Κάποιες τον καταναλώνουν σε χάπι, ενώ άλλες τον τηγανίζουν - και μερικές νέες μαμάδες τον τρώνε ακόμη και ωμό μέσα στην αίθουσα τοκετού!

Λόγω της μόδας αυτής, η MayoClinic προειδοποίησε ότι η κατανάλωση του πλακούντα μπορεί να «βλάψει τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό», καθώς μπορεί να περιέχει «μολυσματικά βακτήρια και ιούς».

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών συμβουλεύει τις μητέρες να μην το κάνουν - αφού ένα νεογέννητο μωρό εμφάνισε λοίμωξη όταν η μητέρα του κατανάλωσε τον πλακούντα της και θήλασε το παιδί.

Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης