Ουκρανία: Viral η απεγνωσμένη μάχη γυναίκας να διασχίσει παγωμένο πεζοδρόμιο (Βίντεο)

Ουκρανία: Viral η απεγνωσμένη μάχη γυναίκας να διασχίσει παγωμένο πεζοδρόμιο (Βίντεο)

Η απόλυτη αλληγορία για το 2020;

kiyv
Το έντονο κρύο, το χιόνι και οι παγωμένοι δρόμοι είναι πράγματα συνηθισμένα για τους κατοίκους της Ουκρανίας. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα κάποιοι που προφανώς δεν έχουν κατακτήσει την «τέχνη» του να διασχίζεις ένα παγωμένο πεζοδρόμιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια γυναίκα που καταγράφηκε προχθές απο κάμερα ασφαλείας να προσπαθεί απεγνωσμένα να διασχίσει μια απόσταση περίπου 4-5 μέτρων, πάνω σε ένα πεζοδρόμιο καλυμμένο από πάγο στο Κίεβο. Στο κλιπ που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views σε διάφορες πλατφόρμες, η γυναίκα με το ανοιχτό μοβ σακίδιο εμφανίζεται να πέφτει και να ξανασηκώνεται αμέτρητες φορές.


Ούτε καν η βοήθεια που δέχεται από έναν συμπολίτη της, αλλά ούτε και το μπουσούλημα μέχρι ένα σημείο του πεζοδρομίου δεν της επιτρέπουν να πετύχει τον σκοπό της.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε τουλάχιστον τρεις άλλους περαστικούς να καταφέρνουν να διασχίσουν το ίδιο πεζοδρόμιο κάνοντας...πατινάζ, με την φίλη μας να παρακολουθεί την επιτυχία τους, πιθανώς αναρωτώμενη τι δεν κάνει καλά.

Κλείσιμο
Τελικά η απογοητευμένη γυναίκα αποχωρεί προς την άλλη κατεύθυνση, ενώ συνεχίζει να... πέφτει ακόμα και στο πλακόστρωτο.

Το κλιπ συγκέντρωσε πολλά σχόλια στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην ταλαιπωρημένη γυναίκα και να εκφράζουν την ανησυχία τους για εκείνη. Υπήρξαν βέβαια και σχόλια που παραλλήλιζαν τα βάσανά της με τη φετινή χρονιά, λέγοντας ότι η σκηνή είναι η απόλυτη αλληγορία για το 2020 και το πόσο μας ταλαιπώρησε.







Ειδήσεις σήμερα:

Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμά του serial killer Zodiac 51 χρόνια μετά!

Έρευνα Οικονομικού Πανεπιστημίου: To 42% των Ελλήνων θέλει να εμβολιαστεί

Κώστας Καραμανλής: 150 εκατ. για αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο «Ιανός» στη Θεσσαλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης