Μεσήλικη υπάλληλος σχολείου έκανε ανήθικες προτάσεις σε... 12χρονο

Μεσήλικη υπάλληλος σχολείου έκανε ανήθικες προτάσεις σε... 12χρονο

Επιχείρησε να αποπλανήσει το αγόρι μέσω διαδικτύου αλλά η δράση της παντρεμένης 52χρονης έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του ανήλικου

apoplanisi_oualias
Παρά τρίχα γλίτωσε τη φυλακή μια πρώην εργαζόμενη σε καντίνα σχολείου που επιχείρησε να αποπλάνήσει μέσω διαδικτύου 12χρονο αγόρι, προσφέροντάς του σεξ, λέγοντάς του ότι είναι «ξαναμμένη» και ζητώντας του να της δώσει ερωτικά χτυπήματα στον πισινό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η παντρεμένη Τζέιν Χέλεν Σίγουελ, που στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως νοσοκόμα, έστελνε στο ανήλικο αγόρι γυμνές φωτογραφίες της και καυχιόταν για τις ερωτικές της κατακτήσεις. Στα μηνυματά της, έγραφε στον 12χρονο ότι ήταν «ξαναμμένη» και τον ενθάρρυνε να δοκιμάσουν μαζί spanking, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο.

Η ασυνείδητη γυναίκα, που καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με διετή αναστολή σε δικαστήριο του Κάρντιφ, έχασε τη δουλειά της, το σπίτι της και τον σύζυγό της μετά την αποκάλυψη της διαδικτυακής «δράσης» της. Εκτός από την ποινή που της επιβλήθηκε, ο δικαστής έδωσε εντολή να καταχωριστεί το όνομά της στο αρχείο των σεξουαλικών παραβατών για πέντε χρόνια, και της απαγόρευσε να έχει την παραμικρή επαφή με αγόρια κάτω των 16 ετών.

Η Σίγουελ χρησιμοποιούσε το Facebook, το Snapchat και το Instagram για να αποπλανήσει το θύμα της, το οποίο ευτυχώς δεν συνάντησε ποτέ από κοντά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, είχε στείλει στον μικρό φωτογραφίες του στήθους της και είχαν μαζί αρκετές συνομιλίες σεξουαλικής φύσης. Η ανάρμοστη διαδικτυακή σχέση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού είδε μερικά παράξενα μηνύματα στο κινητό του, και αποφάσισε να ερευνήσει περαιτέρω το ζήτημα.

Η πρώην νοσοκόμα από το Σεντ Μέλονς παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές συνομιλίες με τον ανήλικο και χαρακτήρισε φρικτές τις πράξεις της, υποστηρίζοντας πάντως μέσω του δικηγόρου της ότι έχει ήδη τιμωρηθεί σκληρά αφού έχει χάσει τα πάντα: δουλειά, σπίτι και γάμο. Κατά την ανακοίνωση της απόφασης, ο δικαστής αναφέρθηκε σε εκείνη ως σεξουαλικό αρπακτικό και της επισήμανε ότι πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό, έχοντας αποφύγει τη φυλακή «παρά τρίχα».




Ειδήσεις σήμερα

Ριάλιτι σταρ για αυξητική στήθους: Η ευαισθησία εκεί ήταν το καλύτερο κομμάτι του σεξ και τώρα δεν νιώθω τίποτα!

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό - Στους 707 συνολικά οι νεκροί

Ο Τραμπ επιμένει για «νοθεία», ο Μπάιντεν απαντά με «δημοκρατία» και το θρίλερ συνεχίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης