Top model εξαφανίστηκε από τη Νέα Υόρκη και βρέθηκε με αμνησία σε φαβέλα της Βραζιλίας

Top model εξαφανίστηκε από τη Νέα Υόρκη και βρέθηκε με αμνησία σε φαβέλα της Βραζιλίας

Το 26χρονο πρώην μοντέλο εξαφανίστηκε το 2019 από τη Νέα Υόρκη, όπου διέμενε με τον σύζυγό της - Βρέθηκε να περιπλανάται, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, σε δρόμους του Ρίο

model00
Από τις φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά μόδας σε... φαβέλα της Βραζιλίας. Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ωστόσο η συγκεκριμένη κατάσταση αποτελεί τη θλιβερή πραγματικότητα-μαρτύριο του 26χρονου πρώην μοντέλου, Ελοίζα Πίντο Φόντες, που κατέληξε σε ψυχιατρείο.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν χάθηκαν, πέρσι, τα ίχνη της από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε και κατέγαφε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία στον χώρο της μόδας. Η νεαρή γυναίκα είχε εμφανιστεί σε εξώφυλλα σπουδαίων περιοδικών, όπως Elle και Grazia.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, πόσο δραματικά θα άλλαζε η ζωή της σε έναν, μόνο, χρόνο.

Έναν χρόνο αφότου εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, εντοπίστηκε να περιπλανάται σε δρόμους παραγκούπολης του Ρίο.

Η εντυπωσιακή γυναίκα, από την πολιτεία Αλαγκόας της Βραζιλίας, εντοπίστηκε πριν από τρεις ημέρες, με σκισμένα ρούχα και ξυπόλυτη, ενώ είχε απλανές βλέμμα.

model1
Κλείσιμο


Το χρονικό της εξαφάνισης

Η οικογένεια της νεαρής γυναίκας την αναζητούσε από τον Ιούνιο του 2019, οπότε και εξαφανίστηκε, από τη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε με τον σύζυγό της, επίσης μοντέλο, τον Αντρέ Μπιρλενάουλ.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, η Ελοίζα εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά την πρώτη εξαφάνισή της από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, σε απομακρυσμένη περιοχή, ωστόσο μετά τον εντοπισμό η γυναίκα δεν επικοινώνησε με την οικογένειά της.

Στη συνέχεια, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, μετέβη στη Βραζιλία όπου εγκαταστάθηκε στο Ρίο χωρίς να πει κουβέντα σε κάποιον δικό της.

Ορισμένες πηγές την ήθελαν να αναζητά δουλειά στη Βραζιλία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η οικογένειά της δεν είχε τη δυνατότητα να μεταφερθεί στη Βραζιλία.

model2


Το μυστήριο με την αναζήτηση εργασίας 

Το πρακτορείο μοντέλων Joy δήλωσε ότι ύστερα από επικοινωνία με την Φόντες, συμφώνησε να τη βοηθήσει να βρει δουλειά.

Εκείνη φέρεται να είχε πει, τότε, ότι την ενδιέφερε η εργασία σε Γερμανία και Νέα Υόρκη, ωστόσο θα προτιμούσε να βρει δουλειά στη γενέτειρά της.

Αρχικά, το μοντέλο συγκατοικούσε με μια φίλη στο Ρίο, στη συνέχεια όμως μετακόμισε αλλού με φίλο.

model3


Το ειδύλλιο που δεν ευδοκίμησε και η νοσηλεία στο ψυχιατρείο

Το ειδύλλιο, ωστόσο, διήρκεσε μόνο τέσσερις μήνες.

Παραμένει ασαφές στο «παζλ» του μυστηρίου πού έμεινε η γυναίκα στο διάστημα από τον χωρισμό της μέχρι τον εντοπισμό της στη φαβέλα.

Άστεγοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές για μια γυναίκα που περιπλανιόταν σαν χαμένη στους δρόμους, προτού ταυτοποιηθεί.

Όταν εντοπίστηκε στους δρόμους του Ρίο, το πρώην μοντέλο βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ κρατούσε ένα σακίδιο με συμβόλαια από διεθνή πρακτορεία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κέντρο που φροντίζει για την ψυχική υγεία, ενώ η μητέρα της έχει μεταβεί στη Βραζιλία για να βοηθήσει την κόρη της.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 391 τα νέα κρούσματα, τα 161 στην Αττική - 98 οι διασωληνωμένοι

Δείτε τον χάρτη της υγειονομικής ασφάλειας της χώρας - Στο επίπεδο 3 η Αττική

Οδοφράγματα και φωτιές από Ρομά για τον 18χρονο στη Μεσσήνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης