Συνελήφθη ιερέας επειδή έκανε... σαδομαζοχιστικό τρίο στο ιερό εκκλησίας της Λουιζιάνα!

Συνελήφθη ιερέας επειδή έκανε... σαδομαζοχιστικό τρίο στο ιερό εκκλησίας της Λουιζιάνα!

Τον έκαναν τσακωτό να κάνει σεξ με δύο dominatrix και να τραβάει βίντεο με τις ερωτικές τους περιπτύξεις

Louisana3
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας ιερέας από τη Λουιζιάνα, ο οποίος φέρεται να έκανε σεξ με δύο dominatrix στο ιερό ενός καθολικού ναού, τραβώντας μάλιστα βίντεο με τις ανίερες ερωτικές τους περιπτύξεις, σύμφωνα με τη New York Post.

Όπως εξηγεί η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη τοπικές πηγές, ο αιδεσιμότατος Τράβις Κλαρκ έγινε «τσακωτός» από έναν περαστικό, ο οποίος πρόσεξε πως τα φώτα του ναού ήταν αναμμένα πιο αργά από το συνηθισμένο το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου. Αποφασίζοντας λοιπόν να ρίξει μια ματιά μέσα στον Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου βρέθηκε μπροστά σε ένα αδιανόητο θέαμα: στον χώρο του ιερού, ο μισόγυμνος ιερέας έκανε σεξ με δύο γυναίκες, οι οποίες φορούσαν κορσέδες και ψηλά τακούνια, ενώ γύρω τους υπήρχαν διάσπαρτα πλήθος sex toys. Στο χώρο υπήρχε μάλιστα εγκατάσταση ειδικού φωτισμού και ένα τρίποδο με ένα κινητό στερεωμένο πάνω του, που κατέγραφε τα πάντα!

Louisana2
Η Μίντι Ντίξον


Ο μάρτυρας τράβηξε βίντεο με την... «ανίερη τριάδα» και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αιδεσιμότατος Κλαρκ, μαζί με τις δύο γυναίκες, τη 41χρονη Μίντι Ντίξον και την 23χρονη Μελίσα Τσενγκ, συνελήφθησαν και εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Κλείσιμο
Louisana
Η Μελίσα Τσενγκ


Οι δύο γυναίκες φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι πήγαν στον ναό για να κινηματογραφήσουν «παιχνίδια ρόλων» με τον ιερέα και τους διαβεβαίωσαν ότι όσα έλαβαν χώρα στην εκκλησία ήταν συναινετικά. Σύμφωνα με το nola.com, η Ντίξον (που είναι και ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών) είχε ποστάρει στα social media μια μέρα νωρίτερα ότι θα ταξίδευε στη Νότια Ορλεάνη για να «βεβηλώσει έναν οίκο του Θεού».

Ο αιδεσιμότατος Κλαρκ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την τοπική αρχιεπισκοπή, όπως επισημαίνει η New York Post, ενώ πραγματοποιήθηκε και ειδική τελετή για τον εξαγνισμό του ιερού.


Ειδήσεις σήμερα: 

Λακωνία: Νεκρός εντοπίστηκε 72χρονος ψαροντουφεκάς

Δένδιας-Τσαβούσογλου στην Μπρατισλάβα: Οι διερευνητικές, το Καστελόριζο και τα Βαρώσια

«Δώρο Θεού για την αριστερά» χαρακτήρισε την πανδημία η Τζέιν Φόντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης