Βράβευση καθηγητή Ακτινολογίας για την προσφορά του στην κοινωνία και στην υγεία

Βράβευση καθηγητή Ακτινολογίας για την προσφορά του στην κοινωνία και στην υγεία

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, βράβευσε τον καθηγητή, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί στενά τα προηγούμενα χρόνια

Βράβευση καθηγητή Ακτινολογίας για την προσφορά του στην κοινωνία και στην υγεία
Για την πολυετή προσφορά του στην κοινωνία και στην υγεία αλλά και για το επιστημονικό του έργο βραβεύτηκε ο ομότιμος καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. Δημήτρης Κελέκης.

Η βράβευση έγινε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής».

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, βράβευσε τον καθηγητή, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί στενά τα προηγούμενα χρόνια, καθώς επί της θητείας του κ. Σγουρού στην Περιφέρεια είχε ενισχυθεί σημαντικά η Μονάδα Έρευνας της Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Ευγενίδειου θεραπευτηρίου, ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου ήταν διευθυντής ο κ. Κελέκης.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια είχε εντάξει την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη Μονάδα στο ΕΣΠΑ και τον χρηματοδότησε. Ως «αντάλλαγμα» η Μονάδα κάλυψε τις διαγνωστικές εξετάσεις σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες της περιφέρειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης