Καλή καρδιά… να υπάρχει!

Καλή καρδιά… να υπάρχει!

Η 29η Σεπτέμβριου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς. Είναι η αφορμή για να ενημερωθούμε αλλά κυρίως να ευαισθητοποιηθούμε όλοι για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, για τα οποία η Διεθνής Ομοσπονδία Καρδιάς προειδοποιεί πως χρόνο με το χρόνο κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε «πανδημία». 

Καλή καρδιά… να υπάρχει!
Ώρα λοιπόν για λίγα ειλικρινή λόγια από καρδιάς:

Η ηλικία που το σώμα αρχίζει να «μεγαλώνει» δεν είναι αυτή που νομίζουμε. Όσοι είναι αθλητές το γνωρίζουν καλά αυτό. Οι υπόλοιποι πρέπει να μάθουμε να προσέχουμε τον εαυτό μαςόταν αναλάβουμε την αποκλειστική ευθύνη του. Ορισμένα όργανα και παραγωγικές λειτουργίες παρουσιάζουν πτώση στους ρυθμούς τους από τα 20 κιόλας χρόνια!Η υγεία και η νεότητα είναι στο μεγαλύτερο μέρος δική μας υπόθεση και το ωραιότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι η ευεξία του. Για όσους φροντίζουν τον εαυτό τους λοιπόν, η Lanes δημιούργησε το
CardAde
, ένα συμπλήρωμα διατροφής… από καρδιάς. 

Τα βασικά τα ακούμε από μικροί: υγιεινή διατροφή, σωματική άσκηση, αποφυγή στρεσογόνων καταστάσεων, κοινωνική ζωή με πνευματικές δραστηριότητες, όχι κάπνισμα, όχι πολύ αλκοόλ, ξεκούραση, ετήσιο τσεκάπ και όσο γίνεται περισσότερη θετική διάθεση. Είναι αξιοσημείωτο το πόσο απλά είναι αυτά που βελτιώνουν τη ζωή μας και πόσο πολύ τα παραμελούμε. Δυστυχώς, στους περισσότερους πρέπει να συμβεί κάτι, μικρό ή μεγάλο, για να αρχίσουν να βλέπουν τη ζωή και τον εαυτό τους διαφορετικά και να αρχίσουν να ψάχνουν τι τους κάνει καλό ή κακό. Όποια κι αν είναι η κατάστασή μας όμως, η ενημέρωση και η πρόληψη είναι οι πρώτοι και καλύτεροι σύμμαχοι της υγείας μας.
Κλείσιμο

 Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε για το
συνένζυμο Q10
, το «κλειδί» για την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό, που υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα. Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ αλλά ναι, η κόπωση που παρατηρούμε στο σώμα μας ξεκινάει από… τα κύτταρα! Λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και της μειωμένης πρόσληψης επαρκούς ποσότητας του συνενζύμου από τις τροφές, παρουσιάστηκε η ανάγκη να αναπληρώσουμε τις ανάγκες του οργανισμού σε Q10, αφού χωρίς αυτό, ουσιαστικά δεν υπάρχει ενέργεια. Το CardAdeλοιπόν είναι το απόλυτο συμπλήρωμα της διατροφής μας με Q10.

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι πρώτοι που μαθαίνουν για τη σημασία της υγιεινής ζωής είναι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. Καθημερινά λοιπόν όλο και περισσότεροι φίλοι της γυμναστικήςεμπιστεύονται το CardAde για να εφοδιάσουν τον οργανισμό τους με ενέργεια αλλά και να βοηθήσουν το σώμα τους να χτίζει με φυσικό τρόπο την αντοχή του στις προπονήσεις. Επίσης, λόγω της αντιοξειδωτικής ιδιότητας του, το Q10 μετατρέπει τη σωστή τροφή σε ενέργεια και προστατεύει το ανοσοποιητικό, είναι δηλαδή ο απόλυτος συναθλητής ενάντια στην κόπωση.

Τα οφέλη του CardAdeόμως είναι σημαντικά και για τους νεότερους ή μεγαλύτερους που αντιμετωπίζουν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα ή ενοχλήσεις. Χρησιμεύει στην περίπτωση της συνηθισμένης αλλά πάντα επικίνδυνης υπέρτασης, αφού μειώνει την πίεση του αίματος, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει και τα επίπεδα του σακχάρου. Αποτελεί το ισχυρότερο όπλο ενάντια στις καρδιαγγειακές παθήσεις, ακόμα και σε περιπτώσεις καρδιακής ανεπάρκειας. Επιπρόσθετα, όσοι αντιμετωπίζουν τη χοληστερόλη τους λαμβάνοντας συγκεκριμένα φάρμακα (ειδικά στατίνες), έχουν συχνά μειωμένα επίπεδα συνενζύμου Q10, συστήνεται λοιπόν να τα αναπληρώνουν με το Cardade.

Τέλος, νέες μελέτες συσχετίζουν ακόμα και την υγεία των δοντιών και των ούλων με το Q10, ενώ έχει παρατηρηθεί και βελτίωση της κλινικής εικόνας ατόμων με την ασθένεια του στόματος που μπορεί να επηρεάσει μέχρι και την καρδιά, την περιοδοντίτιδα.  Και επειδή ως άνθρωποι είμαστε ευαίσθητοι και στο πώς μας βλέπουν οι γύρω μας, η εκ των έσω αναζωογόνηση του οργανισμού δε θα μπορούσε να μην έχει και αποτέλεσμα και στο δέρμα μας. Το Q10 έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες. 


Υγεία σημαίνει ότι δεν έχω κανένα εμπόδιο για να φτάσω στο καλύτερο. 
Ενέργεια σημαίνει ότι αντέχω να προσπαθήσω γι’αυτό.
CardAde σημαίνει φροντίδα της καρδιάς… για να χαιρόμαστε όσα και όσους αγαπάμε. 

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω. 
Επενδύστε 14 ευρώ στην υγεία της καρδιάς σας με το CardAdeτης Lanes.Αναζητήστε το στο φαρμακείο της γειτονιάς σας ή μάθετε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/needs/energeia-tonwsh/cardade
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης