Δεύτερη επιστημονική συνάντηση νευρολόγων στην Αίγλη Ζαππείου

Δεύτερη επιστημονική συνάντηση νευρολόγων στην Αίγλη Ζαππείου

Στο επίκεντρο ο ρόλος του νευρολόγου στο γενικό νοσοκομείο

Δεύτερη επιστημονική συνάντηση νευρολόγων στην Αίγλη Ζαππείου
Ο ρόλος του νευρολόγου στο γενικό νοσοκομείο θα διερευνηθεί στη διάρκεια της 2ης επιστημονικής συνάντησης που διοργανώνει το Νευρολογικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με επικεφαλής την κυρία Κλημεντίνη Καραγεωργίου, στις 3-5 Ιουνίου 2016 στην Αίγλη Ζαππείου. 

Στόχος της είναι η ενημέρωση των ιατρών που σχετίζονται, αφενός με τον ευρύτερο κλάδο της Νευρολογίας για τα νεότερα δεδομένα του κλάδου, αφετέρου τους επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου για το σύγχρονο σημαντικό ρόλο του Νευρολόγου στην πρωτοβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη.

Οι ομιλητές, καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και εξωτερικό, θα παρουσιάσουν  και θα αναλύσουν τα θέματα της συνάντησης που αφορούν στα κύρια νευρολογικά προβλήματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. και απαιτούν διακλινικές συνεργασίες, όπως: Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Μυελοπάθειες, Κεφαλαλγία, Επιληψία, Νόσος Parkinson και Νευρομυϊκές Παθήσεις.
Η θεματολογία θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα με αναλύσεις περιπτώσεων,  workshops απευθυνόμενα στους νεότερους επαγγελματίες υγείας, καθώς και ενημερωτικές παρουσιάσεις για το κοινό.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης