Στην Πάτρα το 2ο Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας από τον ιατρικό φοιτητικό σύλλογο

Στην Πάτρα το 2ο Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας από τον ιατρικό φοιτητικό σύλλογο

Από την Παρασκευή  9 έως την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στο συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη

Στην Πάτρα το 2ο Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας από τον ιατρικό φοιτητικό σύλλογο
Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), ο μεγαλύτερος πανελλήνιος ιατρικός φοιτητικός σύλλογος με επτά παραρτήματα (ένα σε κάθε Ιατρική σχολή της χώρας), διοργανώνει ετησίως το Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε) και διεθνές Forum  Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδος που αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της και το μεγαλύτερο κοινωνικό θεσμό του φοιτητικού κόσμου.
 
Στην πεπατημένη του Συλλόγου βαδίζει με μεγάλη επιτυχία και επιστημονική απήχηση το παράρτημα της Πάτρας, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ιατρικής Σχολής Πατρών μέσω του μεγάλου όγκου των δραστηριοτήτων του καθώς και των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με μεγάλο αριθμό ιατρικών επιστημονικών οργανώσεων.
 
Μια από τις μεγαλύτερες δράσεις του παραρτήματος Πατρών είναι το Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής που τελείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Τμήμα και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κλείσιμο
Εφέτος το 2ο Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή  9 έως την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στο συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη στην Πάτρα.
 
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για όλους όσοι συμμετάσχουν και θα συμπεριλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, διαδραστικές διαλέξεις και επιλεγμένα workshops με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο από Πανεπιστημιακά και Ιατρικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις των συμμετεχόντων και να αποσαφηνιστούν απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Εσωτερικής Παθολογίας κατά την άσκησή της σε κλινικό επίπεδο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο επίσημο site του Σεμιναρίου http://ccim.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης