ΙΑΣΩ Παίδων: Σεμινάριο αναζωογόνησης παιδιών για νοσηλευτές και γιατρούς

ΙΑΣΩ Παίδων: Σεμινάριο αναζωογόνησης παιδιών για νοσηλευτές και γιατρούς

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε νοσηλευτές, ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς - Περιλαμβάνει διαλέξεις, σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων, φροντιστήρια και διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών

ΙΑΣΩ Παίδων: Σεμινάριο αναζωογόνησης παιδιών για νοσηλευτές και γιατρούς
Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά (Advanced  Pediatric Life Support Course, APLS)θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την APLS Hellas και το ΙΑΣΩ Παίδων τo Σάββατο 6 Ιουνίου και την Κυριακή 7 Ιουνίου2015, και ώρα 08:00, στο ΙΑΣΩ.
 
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε νοσηλευτές, ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, οι οποίοι χρειάζονται σε διαδικασίες Αναζωογόνησης και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Παιδιών και Βρεφών και περιλαμβάνει διαλέξεις, σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων, φροντιστήρια και διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών.
 
Με την επιτυχή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, οι υποψήφιοι καθίστανται Διαπιστευμένοι Διασώστες Παιδιών (APLS Providers) από το Advanced Life Support
Group του Ηνωμένου Βασιλείου, προϋπόθεση απαραίτητη για να εργαστεί κανείς στις χώρες της κοινοπολιτείας και στην Ευρώπη σε Παιδιατρικό νοσοκομείο.
 
Το APLS Course μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνικών, παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για:

Κλείσιμο
•  την πρόληψη και θεραπεία της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής σε παιδιά και βρέφη
•  την εφαρμογή στρατηγικών αρχικής αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων ή τραυμάτων σε παιδιά και βρέφη
 
Επιστημονικός υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο κ. Αρσένιος Γεωργιάδης, Παιδοχειρουργός, Διευθυντής Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων.

Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία APLS Hellas, τηλ: 6939 927201, E-mail: aplshellas@yahoo.gr και στην κυρία Μαρίζα Καμηλάρη, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ –  Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων,   τηλ.: 210 638 3949,   E-mail: mkt@iaso.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης