Τι λένε όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών;

Τι λένε όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών;

Βίωσαν πόνο ή επέστρεψαν στη δουλειά τους χωρίς κανένα πρόβλημα; Μάθετε περισσότερα μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που υποβλήθηκαν στην FUE, τη λιγότερο τραυματική μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών.

Τι λένε όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών;

Ο Λουκάς είναι 56 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών. Πριν από 3 μήνες υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE. «Τα τελευταία χρόνια είχα έντονη αλωπεκία στην κορυφή του κεφαλιού. Ακόμα κι αν είμαι παντρεμένος,το να νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου» αναφέρει ο ίδιος. Μέσα σε λίγες ώρες ο γιατρός του εμφύτευσε περίπου 3000 τριχοθυλάκια. «Η μέθοδος έγινε με τοπική αναισθησία και δεν ένιωσα απολύτως τίποτε. Μετά από 2 μέρες με έλουσαν με ένα ήπιο σαμπουάν και επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου. Τώρα έχουν περάσει μόλις 3 μήνες και ήδη μέρος της φύτρωσης έχει ήδη κάνει αισθητή τη διαφορά, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί σε 1 χρόνο» αναφέρει ο ίδιος.



Κλείσιμο

Τι λέει ο γιατρός του
Όπως επισημαίνει ο γιατρός που τον ανέλαβε, ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics
, η μέθοδος FUE έχει το εξής πλεονέκτημα: «Επειδή η μεταφορά των τριχοθυλακίων γίνεται ένα προς ένα, ο ασθενής μετεπεμβατικά δεν έχει σημάδια ούτε μόνιμες ουλές. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του και μάλιστα, σε περίπτωση που κάνει διακοπές, να απολαύσει το μπάνιο του ακόμα και την επόμενη μέρα».

Οι υποψήφιοι φτάνουν και από το εξωτερικό
Την ίδια στιγμή, μια μεγάλη μερίδα ασθενών καταφτάνουν στην Αθήνα από την Αμερική, τη Μ.Βρετανία, τη Μέση Ανατολή κ.α. Ενδεικτικά, ο Ντιέγκο ήρθε από την Ουρουγουάη για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. «Επέλεξα τη χώρα σας γιατί προσφέρει υψηλές υπηρεσίες με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα σε χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με τις ΗΠΑ και τη βόρεια Ευρώπη» επισημαίνει ο ίδιος που υποβλήθηκε στην μέθοδο FUE από τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή.
Μάλιστα πολλοί εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον για την κάλυψη των ουλών που προέρχονται από παλαιότερες και ξεπερασμένες μεθόδους εμφύτευσης (Fut/Strip). Η τεχνική FUE καλύπτει, μέσω της τοποθέτησης τριχοθυλακίων μέσα στην ουλή, το σημάδι που δημιουργήθηκε από την παλιά μέθοδο εμφύτευσης.Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και η επαναφύτρωση ολοκληρώνεται σε 1 χρόνο.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ στο  www.advancedhairclinics.gr





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης