Καλλιτέχνες τατουάζ καλύπτουν τις ουλές από μαστεκτομές με υπέροχα σχέδια

Καλλιτέχνες τατουάζ καλύπτουν τις ουλές από μαστεκτομές με υπέροχα σχέδια

Ένας τρόπος αντιμετώπισης του ψυχολογικού αντίκτυπου της μαστεκτομής ο οποίος τελευταία κερδίζει έδαφος, είναι η δημιουργία περίτεχνων τατουάζ στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος

Καλλιτέχνες τατουάζ καλύπτουν τις ουλές από μαστεκτομές με υπέροχα σχέδια
Η μαστεκτομή, δηλ. η χειρουργική επέμβαση που περιλαμβάνει την αφαίρεση τμήματος ή μερικές φορές ολόκληρου του στήθους, είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. 

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, πολλές από τις γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτήν επέμβαση, είτε για θεραπευτικούς ή για προληπτικούς λόγους, αισθάνονται πως έχουν χάσει τη θηλυκότητα τους και συχνά νιώθουν ντροπή για τη νέα εικόνα του στήθους τους. 

Ένας τρόπος αντιμετώπισης του ψυχολογικού αντίκτυπου της μαστεκτομής ο οποίος τελευταία κερδίζει έδαφος, είναι η δημιουργία περίτεχνων τατουάζ στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η ιστοσελίδα P.Ink έφερε πρόσφατα σε επαφή ταλαντούχους καλλιτέχνες τατουάζ με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού, σε ένα πρότζεκτ με σκοπό να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες να ανακτήσουν τον αισθησιασμό που νόμιζαν ότι είχαν χάσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης