Πώς μπορεί να συμβάλλει η λογοθεραπεία στον αυτισμό – και όχι μόνο

Πώς μπορεί να συμβάλλει η λογοθεραπεία στον αυτισμό – και όχι μόνο

Οι επιστήμονες μέλη του ΣΕΛΛΕ με ενημερωτικές ομιλίες τους θα αναλύσουν πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς το κεντρικό θέμα της εφετινής εκδήλωσης είναι «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας»

Πώς μπορεί να συμβάλλει η λογοθεραπεία στον αυτισμό – και όχι μόνο
Αφιερωμένη στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος είναι η εφετινή Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας, η οποία θα εορταστεί την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 19:00 στην καρδιά της Αθήνας, στην Αίγλη Ζαππείου, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ).
 
Οι επιστήμονες μέλη του ΣΕΛΛΕ με ενημερωτικές ομιλίες τους θα αναλύσουν πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς το κεντρικό θέμα της εφετινής εκδήλωσης είναι «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας».
 
Παράλληλα, λογοθεραπευτές θα βρίσκονται στο Ζάππειο και στη διάθεση του κοινού, για δωρεάν ατομικές συναντήσεις ενώ o περιβάλλων  χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς – μεταξύ άλλων θα υπάρχουν δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών.
 
Κλείσιμο
Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους εθελοντές λογοθεραπευτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΛΛΕ  στο τηλέφωνο 2103848362 ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@selle.gr   την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στο sitewww.imeralogou.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης