Νομική κάλυψη στους γιατρούς που δεν πληρώνονται εφημερίες από τον Ιατρικό Σύλλογο

Νομική κάλυψη στους γιατρούς που δεν πληρώνονται εφημερίες από τον Ιατρικό Σύλλογο

«Η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών οδηγεί στην έναρξη κινητοποιήσεων από τους ιατρούς» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης

Νομική κάλυψη στους γιατρούς που δεν πληρώνονται εφημερίες από τον Ιατρικό Σύλλογο
Την έμπρακτη στήριξή του στους νοσοκομειακούς γιατρούς εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων εφημεριών τους, θέτοντας τη νομική υπηρεσία του δωρεάν στη διάθεση των γιατρών.
 
«Η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας είναι πολύ μεγάλη. Η κατάσταση αυτή οδηγεί στην έναρξη κινητοποιήσεων από τους ιατρούς, οι οποίοι εργάζονται απλήρωτοι και χωρίς να έχουν λάβει σαφείς απαντήσεις για την αποκατάσταση αυτής της ασυγχώρητης αδράνειας από την ηγεσία» αναφέρει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης.
 
Ο ΙΣΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των ιατρών, τονίζει ο επικεφαλής του ΙΣΑ,  και διά της νομικής του υπηρεσίας θα αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τους κλαδικούς φορείς για την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευμένων και ειδικευόμενων γιατρών, για την καταβολή των ποσών που προήλθαν από τις αυθαίρετες περικοπές των εφημεριών με την αποστολή σειρά εξωδίκων δηλώσεων και διαμαρτυριών, καθώς επίσης με την κατάθεση δικογράφων και εκδίκασή τους ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων.
 
Κλείσιμο
Η Νομική Υπηρεσία του ΙΣΑ θα συνεχίσει να προσφέρει εντελώς δωρεάν νομικές υπηρεσίες της στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης