Αποκτήστε πυκνά μαλλιά χωρίς πόνο

Αποκτήστε πυκνά μαλλιά χωρίς πόνο

Όλο και περισσότεροι άντρες σήμερα αποφασίζουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Η μέθοδος FUE προσελκύει ακόμα και νέες γυναίκες οι οποίες θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Αποκτήστε  πυκνά μαλλιά χωρίς πόνο
Τα μαλλιά αναδεικνύονται σε διαβατήριο για την απόκτηση εργασίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας στον εργασιακό χώρο. Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η ζήτηση για μεταμόσχευση μαλλιών αυξήθηκε κατά 39% στην Ευρώπη ενώ η Ελλάδα δέχεται, πλέον, έναν μεγάλο αριθμό τουριστών που αποζητούν αποκλειστικά τέτοιες υπηρεσίες. Φυσικά, η πλειονότητα των ασθενών είναι Έλληνες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, παρόλο που το κόστος της επέμβασης συνήθως υπερβαίνει τα € 3000. Ο λόγος; Γίνεται εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα, χωρίς να αφήνει σημάδια όπως στο παρελθόν.

Όπως επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής «η μέθοδος γνωστή ως
FUE
Κλείσιμο
κερδίζει έδαφος διεθνώς επειδή είναι η λιγότερο τραυματική που υπάρχει, ενώ δεν αφήνει σημάδια. Μάλιστα υπάρχει πολύ μεγάλη ακρίβεια στο αποτέλεσμα καθώς η επαναφύτρωση μπορεί να φτάσει το 95-98% με τον μικρότερο πόνο, αφού ούτως η άλλως η διαδικασία της μεταμόσχευσης γίνεται με τοπική αναισθησία».

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης με την τεχνική
FUE διαρκεί μερικές ώρες. Ο γιατρός λαμβάνει ένα ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια ζώνη στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύει στη λήπτρια περιοχή που αντιμετωπίζει αραίωση. Ο ασθενής βλέπει το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε ένα χρόνο. Εκτός από την ανδρική φαλάκρα, η μέθοδος FUE χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην πύκνωση των τριχών του προσώπου (γένια, μουστάκι, φαβορίτες), στην πύκνωση των φρυδιών και για κάλυψη ουλών.

Διαβάστε περισσότερα για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Πώς γίνεται σήμερα η διάγνωση

Σύμφωνα με τον Δρ Βεκρή, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα προσκεκλημένος ομιλητής στο Παγκόσμιο συνέδριο για τη μεταμόσχευση μαλλιών στη Μαλαισία, η διαδικασία σήμερα γίνεται πιο εύκολα και μάλιστα αυτοματοποιημένα: «Κάνουμε αυτοματοποιημένη εξαγωγή τριχοθυλακίων με μηχανικό εξαγωγέα που είναι πιο ταχύς και προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης δεν χρειάζεται πια να τραυματίσουμε την περιοχή όπου θα εισάγουμε τα τριχοθυλάκια, αφού αυτό γίνεται με ειδική συσκευή χωρίς δημιουργία υποδοχών στο δέρμα».
Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος, η διάγνωση πλέον γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη σε ένα καινούριο λογισμικό που αναγνωρίζει τον αριθμό των τριχών, τη διάμετρό τους,αλλά και την πορεία της τριχόπτωσης και της επαναφύτρωσης. «Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε τη θεραπεία, π.χ. να την ενισχύσουμε ή να τροποποιήσουμε το μεταμοσχευτικό σχήμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Μέχρι σήμερα όλα αυτά γινόντουσαν με την εμπειρία και την κλινική εικόνα» σημειώνει ο Δρ Βεκρής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης