Δημητριακά, σταφίδες και κόκκινα μήλα: Η νέα υγιεινή πρόταση της Kellogg's

Δημητριακά, σταφίδες και κόκκινα μήλα: Η νέα υγιεινή πρόταση της Kellogg's

Τα Special K Crunchy Muesli έχουν πραγματικά «εκρηκτική» γεύση - Περιέχουν 30% λιγότερα λιπαρά από το μέσο όρο περιεκτικότητας σε λιπαρά άλλων δημητριακών muesli και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες

Δημητριακά, σταφίδες και κόκκινα μήλα: Η νέα υγιεινή πρόταση της Kellogg's
Μια νέα πρόταση της Kellogg's έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη διατροφή μας, προτείνοντας ένα γευστικό ξεκίνημα στην ημέρα μας με ένα μείγμα από τραγανές μπουκίτσες πολυδημητριακών, σταφίδες και κόκκινα μήλα. Πρόκειται για τα νέα Special K Crunchy Muesli, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο ως ένα υγιεινό «kick-off» στη ημέρα σας, αλλά και ως μέρος μιας υγιεινής, απολαυστικής διατροφής.

Μπορείτε, εκτός από γάλα, να προσθέσετε μέλι, αποξηραμένα φρούτα και τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς, για έξτρα απόλαυση. Ακόμη, μπορείτε να τα δοκιμάσετε με γιαούρτι ή εποχιακά φρούτα, φτιάχνοντας ένα γευστικό και θρεπτικής αξίας επιδόρπιο.

Τα Special K Crunchy Muesli έχουν πραγματικά «εκρηκτική» γεύση! Περιέχουν 30% λιγότερα λιπαρά από το μέσο όρο περιεκτικότητας σε λιπαρά άλλων δημητριακών muesli και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, καθώς συνδυάζουν πέντε δημητριακά ολικής αλέσεως, όπως: βρώμη, κριθάρι, σιτάρι, αγριοσίταρο και σίκαλη.

Κλείσιμο
Χάρη στα θρεπτικά συστατικά τους, τις έξι βιταμίνες (θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φυλλικό οξύ, βιταμίνες Β6 και και Β12) και τον σίδηρο, σας βοηθούν να διατηρήσετε ένα υγιές δέρμα, ενώ συμβάλουν και στον περιορισμό της αίσθησης της κόπωσης.

Μην περιμένετε, λοιπόν! Βάλτε ένα νέο, υψηλής διατροφικής αξίας προϊόν στην καθημερινότητά σας, το οποίο θα βρείτε σε άναν απίθανο συνδυασμό με σταφίδες και κόκκινα μήλα, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης