Χάστε κιλά… αναπνέοντας!

Χάστε κιλά… αναπνέοντας!

Ο πρώην ηθοποιός, Miki Ryosuke, ισχυρίζεται ότι έχει χάσει 12 κιλά και 12,7 εκατοστά από τη μέση του σε επτά εβδομάδες, ακολουθώντας τη Long Breath Diet.

Χάστε κιλά… αναπνέοντας!
Αν δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε μια δίαιτα και να τρώτε διαρκώς λαχανικά και φρούτα, τότε μάλλον η νέα εξέλιξη στο χώρο της δίαιτας σας αφορά – και θα σας φανεί παιχνιδάκι!
 
Ο πρώην ηθοποιός, Miki Ryosuke, ισχυρίζεται ότι έχει χάσει 12 κιλά και 12,7 εκατοστά από τη μέση του σε επτά εβδομάδες, ακολουθώντας τη Long Breath Diet.
 
Ο 55χρονος Ryosuke ισχυρίζεται ότι οι οπαδοί της δίαιτας αυτής απλά πρέπει για δύο λεπτά την ημέρα να είναι συγκεντρωμένοι και να παίρνουν μεγάλες αναπνοές και στη συνέχεια να εκπνέουν έντονα.
 
Ο γκουρού της δίαιτας λέει ότι εφηύρε τη δίαιτα… κατά λάθος, την ώρα που δοκίμαζε τεχνικές αναπνοής σε μια προσπάθεια να μειώσει τον πόνο στην πλάτη του, αναφέρει το Oddity Central.
 
Κατά τη διάρκεια αυτών των τεχνικών, ο Ryosuke παρατήρησε ότι είχε αρχίσει να χάνει βάρος!
Κλείσιμο
 
Ως αποτέλεσμα της ανακάλυψης του αυτής, συνέταξε τη Long Breath Diet που ζητά από τον ακόλουθό της, να πάρει συγκεκριμένη θέση πριν αρχίσει να εισπνέει για τρία δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να εκπνέει με δύναμη για επτά.
 
Ο Ryosuke ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που ακολουθούν την τεχνική του για δύο έως πέντε λεπτά την ημέρα θα δουν θεαματικά αποτελέσματα.
 
Το Oddity Central αναφέρει ότι υπάρχουν δύο τρόποι εφαρμογής της δίαιτας: ο πρώτος απαιτεί να είναι τεντωμένοι οι γλουτοί την ώρα που στέκεται το άτομο με το ένα πόδι μπροστά από το σώμα και ρίχνοντας το μεγαλύτερο μέρος του βάρους του σώματος στο πίσω πόδι.
 
Σε αυτή τη θέση, το άτομα πρέπει να εισπνεύσει για τρία δευτερόλεπτα, ενώ σηκώνει τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους. Στη συνέχεια, καλείται να εκπνεύσει την ώρα που τεντώνει όλους τους μύες για επτά δευτερόλεπτα.
Ο δεύτερος τρόπος εφαρμογής της τεχνικής ζητά από το άτομα να είναι όρθιο, , ενώ σφίγγει τους γλουτούς του και βάζει το ένα χέρι στο στομάχι και το άλλο στο κάτω μέρος της πλάτης του.
 
Στη συνέχεια, εισπνέει για τρία δευτερόλεπτα και εκπνέει για επτά, κρατώντας διαρκώς το στομάχι του.
 
Ο Jill Johnson, ο δημιουργός του Oxycise, ένα άλλο πρόγραμμα απώλειας βάρους που βασίζεται στην αναπνοή, δήλωσε στο Oddity Central: «το λίπος αποτελείται από οξυγόνο, άνθρακα και υδρογόνο. Όταν το οξυγόνο που αναπνέουμε φτάνει στα μόρια λίπους, τα διασπά σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Το αίμα παίρνει στη συνέχεια το διοξείδιο του άνθρακα - ένα απόβλητο του οργανισμού μας - και το επιστρέφει στους πνεύμονες για να εκπνευθεί. Ως εκ τούτου, όσο περισσότερο οξυγόνο μπαίνει στο σώμα μας, το περισσότερο λίπος καίγεται».
 
Η Long Breath Diet πιστεύεται ότι αυξάνει τη μυϊκή δύναμη του ατόμου και ενισχύει το μεταβολισμό του, με την αύξηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.
 
Ωστόσο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η άσκηση είναι για δύο λεπτά την ημέρα δεν είναι αρκετή για να υπάρξει σημαντική απώλεια βάρους.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης