Πάσχα στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel

Πάσχα στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel

Για ακόμα μια χρονιά το ιστορικό ξενοδοχείο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους καλεσμένους του

Πάσχα στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel
Το Poseidonion Grand Hotel
καλωσορίζει τη νέα σεζόν και ετοιμάζεται για ένα αξέχαστο Πάσχα στις Σπέτσες.

Για ακόμα μια χρονιά το ιστορικό Ποσειδώνιο στις Σπέτσες ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους καλεσμένους του, προσφέροντας τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις. Στην καρδιά της άνοιξης και λίγο πριν από το Πάσχα, το εμβληματικό ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στις 29 Μαρτίου και καλωσορίζει επισκέπτες και φίλους, πάντα με γνώμονα την αυθεντική φιλοξενία. Με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, η οικογένεια του Ποσειδωνίου εγγυάται μοναδικές στιγμές με φόντο το κοσμοπολίτικο σκηνικό που το έχει ξεχωρίσει για περισσότερο από έναν αιώνα. Τα δωμάτια και οι σουίτες του, που διακρίνονται για την κομψότητά τους, οι αρχοντικές σάλες, οι ολάνθιστοι κήποι με τις αρωματικές λεβάντες και τους εξωτικούς φοίνικες αλλά και η θρυλική βεράντα -σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου- συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό για όσους η διαμονή αποτελεί μια πραγματική εμπειρία ζωής. 

Κλείσιμο
Πάσχα στο Ποσειδώνιο

Με τη φύση να ξυπνά από τη χειμερία νάρκη, αναμφισβήτητα το Νησί των Αρωμάτων βρίσκεται στα καλύτερά του την περίοδο της άνοιξης. Χρώματα και αρώματα πλημμυρίζουν κάθε γωνιά των Σπετσών, ενώ τα αυθεντικά έθιμα του Πάσχα προσθέτουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στην ατμόσφαιρα των ημερών, καθιστώντας το νησί τον ιδανικό προορισμό. 

Το Πάσχα στις Σπέτσες και στο Ποσειδώνιο συνιστά μια ιδιαίτερη εμπειρία, με αποκορύφωμα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν όλοι οι Επιτάφιοι, μετά τις περιφορές που ξεκινούν από τους ναούς του νησιού, συναντώνται στην Πλατεία Ποσειδωνίου, δημιουργώντας μια έντονα υποβλητική ατμόσφαιρα. 

Η εμπειρία του Πάσχα στο Poseidonion Grand Hotel συμπληρώνεται ιδανικά από τις γαστρονομικές προτάσεις που επιτάσσουν οι μέρες. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα την τιμητική τους έχουν οι νηστίσιμες επιλογές, ενώ το Μ. Σάββατο οι επισκέπτες θα γευτούν ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο. Την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστούν τα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα ένα πληθωρικό brunch ολοκληρώνει το γευστικό ταξίδι.

Ένα σπάνιο γαστρονομικό ταξίδι

Μια μυσταγωγία γεύσης με αρώματα Σπετσών και Ελλάδας επιφυλάσσει και φέτος το Ποσειδώνιο στους καλεσμένους του μέσα από τις προτάσεις του chef Σταμάτη Μαρμαρινού. Με τη φιλοσοφία του μενού να κινείται πάντα γύρω από το ελληνικό προϊόν και τις πρώτες ύλες να καταφθάνουν από τοπικούς παραγωγούς και το βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου, το γαστρονομικό ταξίδι στο Ποσειδώνιο είναι μια πραγματική εμπειρία. 

Πρώτος σταθμός το εστιατόριο Library Brasserie με μια κάρτα βασισμένη στην παλιά Αθηναϊκή κουζίνα εμπλουτισμένη με πινελιές από όλη την Ελλάδα, ενώ η συνέχεια γράφεται στο Μποστάνι με παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα που φθάνουν απευθείας από το περιβόλι στο τραπέζι. 

Η εμπειρία απογειώνεται στο βραβευμένο εστιατόριο On the Verandah, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε προτάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, οι οποίες ενσωματώνουν αρμονικά τις γαστρονομικές παραδόσεις του τόπου αλλά και τα ντόπια υλικά. 

Την ίδια στιγμή το φημισμένο πρωινό του Ποσειδωνίου καθώς και το κυριακάτικο brunch αποτελούν τις αγαπημένες γευστικές συνήθειες των επισκεπτών, ενώ οι λάτρεις των cocktails θα απολαύσουν στο Palms Bar τις δημιουργικές προτάσεις του The Gin Joint που επιμελείται και φέτος την cocktail list.  

Τέλος, η αναγνωρισμένη πορεία του Poseidonion Grand Hotel στον τομέα της γαστρονομίας, καθώς και το υψηλού επιπέδου service φθάνουν σε οποιοδήποτε μέρος των Σπετσών, μιας και η ομάδα του Ποσειδωνίου αναλαμβάνει εξολοκλήρου το catering κάθε είδους εκδηλώσεων. 

Σινεφίλ βραδιές στον Κινηματογράφο Τιτάνια


Ένας από τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους των ελληνικών νησιών, το Ciné Tιτάνια, μετά την περσινή του αναγέννηση και επαναλειτουργία, συμπεριλαμβάνεται και φέτος στην οικογένεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων του Ποσειδωνίου. Mε ειδυλλιακή αύρα και παραδοσιακή ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει την 65 και πλέον ετών παρουσία του στο νησί, μεταφέρει μεμιάς τους επισκέπτες του στα πιο ρομαντικά σπετσιώτικα καλοκαίρια την ώρα που απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Ο χώρος του κινηματογράφου φιλοξενεί επίσης σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, όπως θεματικά Σαββατοκύριακα, παιδικές παραστάσεις, καθώς και εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος. 

Ένας παράδεισος ευεξίας και ομορφιάς 

Για δεύτερη χρονιά φέτος συνεχίζεται η συνεργασία του Ποσειδωνίου με το μεγαλύτερο premium wellness brand στην Ελλάδα, το Holmes Place, προσφέροντας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών fitness σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Στις παροχές του γυμναστηρίου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μια μεγάλη γκάμα προπονήσεων, καθημερινά group classes, outdoor δραστηριότητες όπως running, cycling, hiking, καθώς και υπηρεσίες personal training. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των Holmes Place προσφέρουν τα κατάλληλα tailor made προγράμματα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επισκεπτών που επιθυμούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους συνήθειες υγείας και ευεξίας ακόμα και στις διακοπές. 

Όσον αφορά στο κομμάτι των well-being services, αυτά συμπληρώνονται ιδανικά στο Asian Spa Resort. Μέσα από μια σειρά ολοκληρωμένων 5* θεραπειών περιποίησης σώματος και προσώπου οι φιλοξενούμενοι του Ποσειδωνίου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες χαλάρωσης για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. 

Οι υπηρεσίες ομορφιάς ολοκληρώνονται στο Poseidonia Hairworks με την υπογραφή του έμπειρου hair expert Λοΐζου Ιωάννου. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα ανανεώσουν το look τους σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές αλλά και ειδικά επιλεγμένα προϊόντα. 

Mοναδικές χειροποίητες δημιουργίες 


Για όσους θέλουν να ανανεώσουν το στιλ τους, η Mageia Boutique by Ileana Makri είναι το κατάλληλο spot. Μια ιδιαιτέρως θελκτική συλλογή από ρούχα, χειροποίητα κοσμήματα και καλοκαιρινά αξεσουάρ φιγουράρουν στις εξαιρετικές προτάσεις της μπουτίκ και συμπληρώνουν ιδανικά κάθε εμφάνιση.

Σημαντικοί καλλιτέχνες στο Ποσειδώνιο

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Τέχνη διαδραματίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στο Ποσειδώνιο μέσα από μια μοναδική συνεργασία με την Artion Galleries και τη φιλοξενία έργων καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. 

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα σε μοναδικά έργα Τέχνης σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να τα θαυμάσουν από κοντά αλλά και να τα αποκτήσουν, ενώ οι μικροί φίλοι του Ποσειδωνίου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και σε μαθήματα εικαστικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης