Tο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στα 10 καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ευρώπης

Tο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στα 10 καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ευρώπης

Κορυφαίος προορισμός του ευρωπαϊκού συνεδριακού τουρισμού η Αθήνα - Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (ΜΑICC) απέσπασε το Certificate of Excellence

Tο Μέγαρο Διεθνές  Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στα 10 καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ευρώπης
Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
(ΜΑICC) απέσπασε το Certificate of Excellence και συμπεριλήφθηκε στα 10 καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ευρώπης για το 2017, στο πλαίσιο της απονομής των
Meetings Star Αwards,  που διοργανώνονται ετησίως από το Kongres Magazine και την Έκθεση Conventa (Λιουμπλιάνα Σλοβενίας, 24-25 Ιανουαρίου 2018). 
 
Κλείσιμο


Επίσης η Αθήνα τιμήθηκε με ειδική πλακέτα στην κατηγορία XL MEETING DESTINATIONS
καταλαμβάνοντας την 9η θέση ανάμεσα στους 10 καλύτερους συνεδριακούς προορισμούς του 2017. Η επιλογή των φιναλίστ του Top 10 έγινε μεταξύ 19 αναγνωρισμένων προορισμών στο χώρο της βιομηχανίας του συνεδριακού τουρισμού κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης. Στη συγκεκριμένη κατηγορία συγκαταλέγονται οι σπουδαιότεροι χώροι συνεδρίων της Ευρώπης που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν συνέδρια άνω των 2.000 ατόμων, διαθέτουν εξαιρετική υποδομή και άριστη σύνδεση με μεγάλα αεροδρόμια.  

Τέλος, η Αθήνα κατέκτησε τη δεύτερη θέση μεταξύ των 15 καλύτερων συνεδριακών προορισμών της «Νέας» Ευρώπης για το 2017 (15 Best Destinations in «New» Europe for 2017). 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης