PROTOTHEMA

Τουρισμός

Και το δεύτερο στην Ευρώπη

Die Welt: Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στα 20 χειρότερα του κόσμου

Die Welt: Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στα 20 χειρότερα του κόσμου

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports» ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά) ως το ένα (χάλια)

Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης απεικονίζει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» σε άρθρο στην ιστοσελίδα της με τα είκοσι χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο. 


Στη λεζάντα: «Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στο διάσημο ελληνικό νησί: Σύμφωνα με έρευνες, πρόκειται για το δεύτερο χειρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt», η ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports», ζήτησε την άποψη πάνω από 24.000 ταξιδιωτών καλώντας τους να τα βαθμολογήσουν από το 5 (ως εξαιρετικά)ως το ένα (χάλια).

Οι συμμετέχοντας κλήθηκαν να απαντήσουν για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στα αεροδρόμια λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο με το οποίο περνάει η ώρα τους σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήση τους.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Tolis02/02/201821:00

Ο Βεγγος στην φωτο;;;;;

Απάντηση
Ολόσωστο το άρθρο02/02/201811:14

Απαράδεκτο αεροδρόμιο. Τεταρτοκοσμικό κα βάλε. Κρίμα τα δισ ευρώ που μαζεύει το νησί κάθ χρόνο. Επιτέλους, χώσε ρε Σπρίτζη ένα περιβαλλοντικό τέλος να μαζέψεις μονέδα. Ξέρετε τη φάμπρικα εσείς οι τίμιοι αριστεροί, αγωνιστές, φιλάνθρωποι κλπ

Απάντηση
Τζολ01/02/201809:32

Είμαι Σαντορινιός και ντρέπομαι γι αυτό το χάλι που το κατάντησε η περίφημη ΥΠΑ τόσα χρόνια. Επί δεκαετίες η κρατικοδίαιτη συγκεντρωτική και αδιάφορη ΥΠΑ έβγαζε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και δεν έβαφε ούτε τα πορτοπαράθυρα. Έσπαγε κάτι, το άφηναν έτσι... Βρόμικο, μικρό, καμία επέκταση, καμία ανακαίνηση: Για να μη χαλάσουμε το Δημόσιο χαρακτήρα του' 'Γιατί το αεροδρόμιο ανήκει στο ΛΑΟ' και άλλα τέτοια μπαγιάτικα... Βολεμένοι, ανίκανοι κρατικιστές δεν άφηναν κανένα να κάνει τίποτα. Ζητούσαμε να επεκταθεί στις εγκαταστάσεις του άχρηστου στρατιωτικού τομέα αλλά ούτε αυτό δεν άφησαν για να έρχονται οι Λαρισαίοι και άλλοι μονιμάδες να κάνουν τζάμπα διακοπές με πλήρη διατροφή και C-130 Δωρεάν. Χίλιες φορές που το πήραν οι Γερμανοί και περιμένουν το All time classic Δημόσιο να εκδόσει τις άδειες... Καλά κρασιά...

Απάντηση
Είναι δυστυχως αλήθεια.31/01/201814:37

Βίωσα και η ίδια την απαίσια (αποδι)οργάνωση στο αεροδρόμιο της υπεροχης Σαντορίνης πέρυσι το Μάιο. Για να καταλήξεις στην αίθουσα αναμονής, επρεπε να περιμένεις τρεις φορες σε διαφορετική ουρά. 1) έλεγχος εισιτηρίου,2) ζύγισμα αποσκευών, 3) check-in. Περιττό να πω ότι η πρώτη ουρά, ξεκινούσε από τα γκισέ και κατέληγε έξω από το κτίριο του αεροδρομίου, στα πεζοδρόμια με τις καθαριστριες να μας βάζουν σε σειρά. Συνολικος χρονις άνω της μιας ωρας ορθοστασία, με αποτέλεσμα στο τελος ανακοινωθει η αμεςη μετάβαση των επιβατών στο χώρο επιβιβασης, λόγω αναχωρησης της πτησης!! Ξαφνικά όλοι κινητοποιήθηκαν και χωρις έλεγχο περάσαμε όλοι στην κατάμεστη αίθουσα.... εκτος από τρια άτομα οπως είδα, οι υπόλοιποι 300 εκεί μέσα ήταν Ινδοί, βορειοευρωπαιοι και αραβες...Παραπονέθηκα στην υπεύθυνη αεροδρομίου (fraport) η οποία ήταν σε φάση πανικού με την κατάσταση. Της εξήγησα ότι η εικόνα αμαυρώνει τη χώρα και με χίλια συγνώμη μου απάντησε ότι η εταιρία μόλις είχε αναλάβει το αεροδρόμιο και θα ξεκινούσαν άμεσα αλλαγές. Τίποτα λιγότερο από αίσχος. Δλδ τόσο καιρό έτσι λειτουργούσε το αεροδρόμιο;

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία