Αεροδρόμιο Αθηνών: Ιστορικό ρεκόρ επιβατών το 2017

Αεροδρόμιο Αθηνών: Ιστορικό ρεκόρ επιβατών το 2017

Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται κυρίως στη σημαντική άνοδο της κίνησης εξωτερικού (+1,5 εκατ. ή +12%), ενώ οι επιβάτες εσωτερικού παρουσίασαν μικρή άνοδο της τάξης του 2,4%, λόγω της μείωσης των προσφερόμενων θέσεων κατά τις χειμερινές περιόδους

Αεροδρόμιο Αθηνών: Ιστορικό ρεκόρ επιβατών το 2017
Την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών κατέγραψε το αεροδρόμιο Αθηνών το 2017 σε επίπεδο επιβατικής κίνησης, καθώς διακινήθηκαν 21,74 εκατ. επιβάτες, 1,7 εκατ. περισσότεροι (+8,6%) σε σχέση με το 2016.

Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται κυρίως στη σημαντική άνοδο της κίνησης εξωτερικού (+1,5 εκατ. ή +12%), ενώ οι επιβάτες εσωτερικού παρουσίασαν μικρή άνοδο της τάξης του 2,4%, λόγω της μείωσης των προσφερόμενων θέσεων κατά τις χειμερινές περιόδους.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου έφθασε το 1,43 εκατ. επιβάτες σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 5,5%.

Κλείσιμο
Η μείωση των προσφερόμενων θέσεων σε συγκεκριμένους προορισμούς είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η κίνηση εσωτερικού κατά 7,6%, ενώ η διεθνής κίνηση παρουσίασε σημαντική άνοδο της τάξης του 13%.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης